Pedály - Time Atac Alium / M520 / CB Smarty

31 nepřečtených
  • dieegoo

Vybírám nové pedály ke kolu, zatím mám tyhle tři varianty. Chtěl bych se s cenou pohybovat co možná nejblíž k 1000 korun. Nejvíc mě asi lákají CrankBrothers, jsou docela lehký, ale radši byš šáhl po nějakých, co vydrží i za cenu větší hmotnosti. Tak jeslti poradíte…

Time: bagbike.cz/?cmd=1416 CB : eshop.skiservis­.cz/Crankbrot­hers/Naslapne-pedaly-Crankbrothers-Smarty-07_g2942.html Shimano:bagbi­ke.cz/?cmd=52

Anketa: Které?

12x
    43%
    10x
    36%
    0 0
    • fil  

SH540 model 04, maji na bikestore za cca 1150,– To by nemusela bejt spatna volba … dle meho. Jinak jsem hlasoval dle nabidky (asi kvuli vaze) pro CB, kamarád je s nimi celkem spokojeny.

0 0
    • konfucius  

Zdarec já mám 520 sou docela Ok, moc se nezanáší bahnem, zatím spokojenost.

0 0
    • maverick82  

jej, já jsem ti zmáčknul hlas pro Sh, ale jsem se ukliknul! Ber Time ;)

0 0
      • maverick82  

btw. kamarád vozí CB a je hrubě nespokojenej, jednak nenastavíš sílu vypínání, za druhý se blbě hledaj při nastupování jak jsou malý a pak ty pružiny už povolili a vypínájí mu hned, ani nechce… a zkoušel reklamaci, tam mu jeden pedál opravili s tím, že na druhej nemá cenu sahat, že to tak prostě funguje :-/

0 0
        • speedy gonzales  

vpodstate to potvrzuju (mam candy) – to nastaveni sily fakt neni uplne nejlepsi, co ja vnimam jako vetsi problem je to, ze pedal ma vpodstate, v rozporu s reklamnima kecama o 4moznostech, 2× horsi naslapavani. tzn. nejen ze musis nastavit pedal do spravne pozice, ale jeste musis spravne nastavit samotny mechanizmus v tele pedalu. coz v terenu je fakt nekdy hrozna komplikace.

0 0
    • mr.antik  

Já jezdím taky m520, rád bych je vyměnil za lepší, ale prostě zatím není důvod. Osička stále rovná, funkce funkční a za ty prachy…

0 0
    • fíha  

Pouzivam Time, funguju vzdy squle, ale tato verzia CB by mohla byt taktiez prijemna.

0 0
    • mitch  

Zvolil bych ty M520 nikdo koho znam si na ne nestezoval…ale srdce voli CB :-)

0 0
    • smallbrother  

ber shimana, pedály od TIME nemají chybu, ale alia jsou základ.

www.koloshop.cz/index.php?…

0 0
      • dieegoo  

To je nějaká závada, že jsou v základní řadě? :) Pokud ty CB skutečně nemají štelovatelné vypínaní, tak je škrtám…

0 0
        • mechanik  

Time Alium taky nemají štelování, ale taky to vůbec nepotřebují… Díky Timům můžu aspoň trochu jezdit (problém s kolenama) na všem ostatním jsem trpěl. Nástup a výstup naprosto bez problémů i ve vrchní úvrati to se mi na jiných pedálech nikdy nepovedlo nezanášejí se není co..prostě naprosto fantastická konstrukce 8-)))

0 0
          • Habib  

jojo, mam Alia, starsi nez jsou v odkazu (jsou drobinek macatejsi) a absolutni spokojenost. Kolena si chrochtaji, nacvaknuti je subjektivne jednodussi nez u SPD a hlavne se nezanasi…a ze jsou trochu tezsi? To me trapi ze vseho nejmin…az se nekdy v budooucnu rozpadnou, jdu do nich znova..

0 0
            • smallbrother  

mě taky TIME vyhovuje, jen si myslím že pokud nejsou problémy s kolenama tak to je zbytečně drahej pedál (+ zbytečná váha)

0 0
    • Pebe  

a co Exustar, njelehčí ze všech, zkušenosti nemám. Taky teď vybírám, 520 už odcházej… www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
    • Haryk  

Teď jsem kupoval 520 na kupkolo.cz, tam je mají asi nejlevnější, navíc je posílají s umělohmotnou platformou.

0 0
    • Haryk  

Teď jsem kupoval 520 na kupkolo.cz, tam je mají asi nejlevnější, navíc je posílají s umělohmotnou platformou.

0 0
    • ondraschoffka  

hlasuju pro crankbrothers, mám candy c, a věru je nešetřím, a už maj za sebou v pohodě dvě sezóny… a nebo pak na druhým místě time, sh. bych si rozhodně nebral, ale jenom subjektivní názor (shimano mi nesmí na kolo)… :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.