Pedály Shimano PD-M530 - zkušenosti?

8 nepřečtených
  • filtrefil

Zdravím,

mám v plánu konečně přejít na SPD a tak vybírám vhodné pedály.

Nejvíc mě zaujaly Shimano PD-M530

Znám jenom jednoho člověka, který je má a tomu se z nich prý dost špatně vypínají tretry. Na druhou stranu M520 (měly by být stejné, až na tu klec) si každý chválí, tak nevím…

Nemá někdo nějaké zkušenosti, pozitivní, negativní?

Díky.

0 0
    • Mysee  

Vozil jsem je něco přes rok a byl jsem s nima naprosto spokojený. Vypínání úplně bez problémů i nácvak jde hned. Klícka mi přijde, že lehce funguje sice, ale za těch 150g to nestojí. Teď budu asi pořizovat M520 nebo M540.

0 0
    • Breakpain  

Měl jsem je a našlápnutí/vyš­lápnutí zcela bez problému … naopak když mi ujela noha, ta ohrádka to trošku zachránila ;).

Pokud by byl zájem jedny starší jsou k mání – vozil jsem na fullu 530ky, teď jdu do vyšší řady – XT.

0 0
      • romachain  

Kdyby to bylo za zajímavej peníz tak bych o ty starší zájem měl, bez kufrů.

0 0
        • Breakpain  

Napiš mi Tvoji představu na e-mail (cenovou) … a uvidíme jestli najdeme společnou řeč.

Bez kufrů Ti je klidně prodám, ale nečekej, že Ti odečtu plnou cenu kufrů, samostatně jsou relativně neprodejné ;).

0 0
    • filtrefil  

OK, díky za odpovědi, asi do nich teda půjdu…

0 0
    • nitraq  

Vystupování úplně stejný jako z 520, nastupování mi přijde trochu snažší díky tý klícce, je hned jasně vidět, jestli pedál vodorovně je, nebo není.

0 0
    • Freeman36  

Mam s nima najeto asi 6000km a porad fungujou bez sebemensiho problemu. Ja je doporucuju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.