Patka přehazky na RB CRR 290, lze nahradit nouzově něčím?

59 nepřečtených
  • lrotrekl79

Ahoj,

dneska mě uletěla přehazka na RB CRR 290. Bylo to při sjezdu, což mě asi překvapilo nejvíc. Jsem týden na Lago di Garda a mám ještě dva dny ježdění. Lze tu patku nějak nahradit nouzově, třeba z jiné značky. Pochybuju, že ten díl je nějak standardizovaný.

0 0
    • nomecz  

https://www.kupkolo.cz/…cerna_z2528/

Poptej se v jednom z tech desitek servisu jestli nemaj neco takoveho. Pripadne co nejpodobnejsi patka te origo a pilnik …

0 0
      • lrotrekl79  

Dík za tip. Bude to fungovat i s pevnou osou, když je závit na straně přehazky?

0 0
      • Vilém  

Moc me nenapada, kdo by mel podobnou patku jako rb.

EDIT: Vlastne napada, Mrazek :)

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • orm  

Ahoj, pochybuji, ze v zahranici sezenes nahradni hak na RB a ze ho dokazes necim nahradit. Je celkem specificky, jak uchycenim, tak tvarem. Nepotesil jsem te, ale pouceni do budoucna je to, ze si mas vozit nahradni hak :-). Ted ti zbyva si kolo bud pujcit, pujcoven tam bude hodne, nebo chodit pesky :-).

0 0
    • Rubi  

pokud nic nesezenes tak bych to hodil na singlespeed na hranu prevodu, ktery zvladnes uslapnout stredne tezke kopce…

0 0
    • jerrymouse  

Ja bych sel na ferraty :)

0 0
      • lrotrekl79  

Já taky, ale potřeboval bych odvoz dolů. Kopce dolů nedávám přes kolena a kotníky dorasovaný z basketu.

0 0
    • Petulda  

Stala se mi podobná věc vloni v Saalbachu. Odešla mi patrona ve Fox 40 a dva a půl dne pobytu ještě přede mnou. Tak jsem si dal půlden relax bazén sauna, další den jsem šel na celodenní trek a poslední den jsem využil půjčovnu, abych se ještě zkouznul z kopce.

0 0
      • lrotrekl79  

Tak tady to není, že by nebylo co, to je v pohodě, jen jsem se docela těšil na pátek, kdy jsem měl naplánovaný Tremalzo. Tak du zkouknout půjčovnu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.