Pánské a dámské horské kolo do 35 000 Kč/ks.

5 nepřečtených
  • Tomas916

Ahoj,

chci pořídit nové kola pro sebe a žen a toto jsou favorité:

pánské:

CUBE LTD RACE ONE 29 2016, nebo SCOTT Scale 960.

a

dámské:

CUBE ACCESS WLS RACE 29 2016, nebo SCOTT Contessa Scale 720

Která máme vybrat, nebo máte lepší volbu?

Jezdíme málo, ale doufám, že správný výběr kola z nás udělá nadšence :-)

Díky za pomoc při výběru.

T.

0 0
    • novas752  

Přidej odkazy s přesnou cenou. Osazení zpaměti nikdo nezná a hledat to nikdo nebude.

Předopkládám, že Scotti budou hodně předražený.

0 0
      • novas752  

Jak jsem si myslel, oba Scotti předražený. Cube dámský má dost nevyrovnanou výbavu a Cube pánský je ještě ok.

Zkus se podivat třeba na tyhle – kvalitní vyvážený osazení, výborná vidlice…:

GRAND CANYON AL SL 6.9

GRAND CANYON AL SL 6.9 WMN

(Záměrně jsem vabral modely za stejnou cenu = zhruba stejně vybavené, protože ženy jsou slabší než my a tak by bylo trochu nefér, aby měla těžší kolo – už takhle ti při stejném vypětí nemůže stačit). Kola Canyon se prodávaj přímo mezi továrnou a zákazníkem (odpadaj další marže dovozce a prodejce) a navíc dostaneš i pumpu na vzduchový vidlice a nářadí. Nevýhodou je, že se na kola týden až několik měsíců čeká a před koupí se na ně skoro nedá sednout – budou mít testování v rámci svěťáku v NMNM.

Podobný obchodní model má třeba značka Radon.

Z kol koupených v kameňáku jsou většinou dobré třeba od Němčíka: http://www.cyklonemcik.cz/ + dá se na nich případně zájmu něco vyměnit.

Taky jsi nenapsal, jak jste vysocí – kromě různých velikostí rámu existuje i různý rozměr kol – 27,5" a 29". 29 jsou trochu těžší a maličko „neohrabanější“, ale mají lepší průchodnost terénem, prostě takový tank.

0 0
        • Tomas916  

Já jsem vysoký 185 cm a mám cca. 110 kg, žena má 163 cm a váží 50 kg.

Uvažuji o kole 29" a pro ženu 27,5"

Každopádně díky moc za radu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.