Orbea OIZ H20 2022 vs. Scott Spark 960 2022

19 nepřečtených
  • embecko85

Zdravím bikeři.

Prosím o radu. Rozhoduji se mezi těmito bajky. Oba mám vyzkoušené ve vel. L a sedí super, a to i vzhledem k tomu, že mi kalkulačky doporučují k výšce 187 cm spíše XLko.

https://www.cyklokyjovsky.cz/…-2022/d55631?…

https://www.endorphinrepublic.cz/…-kolo/286289?…

Co byste vybrali vy v případě, že jezdíte:

80% les, nezpevněný povrch

10% lehký trail

10% stezky

Díky.

0 0
    • Floydie  

Doporucil bych Orbea OIZ M20 (ne H20) ;-)

0 0
    • scalar  

Orbeu, Scott má podstatně horší vidlici a tlumič.

0 0
      • StuntJ  

Mám H20 a tlumič je super, ale vidla je teda šutr ..... Takže si nejsem až tak jist, jestli bych tuhle levnou Foxku nazýval lepší …

0 0
        • scalar  

Aspoň nemá 30mm nohy jako Judy.

0 0
        • Azmir  

To je tak Rhytm až taková vída?

0 0
          • StuntJ  

Mám to na nejnižší možný tlak a stále mi to připadne takové necitlivé …

0 0
            • tomxxx  

Dělal jsi tomu servis? Někdy to chce udělat i novou, aby chodila.

0 0
              • StuntJ  

NA zimu to jde na první servis po sezóně, tak to nechám poladit :)

0 0
          • StuntJ  

Mám to na nejnižší možný tlak a stále mi to připadne takové necitlivé …

0 0
            • MatS  

Mám ji taky na kole a zobe luxusně a žehlí. Předtím Reba byla oproti tomu parodie na vidlici. Takže si chrochtám. Jediné mínus je dost vyšší hmotnost.

0 0
    • StuntJ  

Jezdím H20 a za mě parádní kolo, svižný, rychlý, 120 zdvihy paráda, jen mi moc nesedí vidla, ale to už mám na zimu naplánované poladění. Ale za ty prachy fajnový bajk :)

0 0
    • embecko85  

Děkuji za zpětnou vazbu. Ve všech srovnáních mi vychází Orbea líp. I zde převažuje názor PRO Orbea. Jedu si tedy pro ní :-)

4 0
      • Azmir  

Viděl jsem na netu okolo 2000 eur, tak bych možná pohledal a ušetřil tak 15k na nějaký upgrade ;-)

0 0
    • pedro44  

Orbea

0 0
    • Noviak  

Dotaz k letosni tedy 2023 Orbea Oiz H30. Tato verze nemá teleskop a zda se ze tam neni ten jejich squidlock. Tlumič je fox dps. Co tam k tomu dávají za remote? Je 3 nebo 2 polohovací pro tlumic? Pokud to ojebali a je tam pro tlumic jen 2 polohovací, předpokládám vzhledem k tomu že tlumic je DPS mohl bych to na 3 polohy upgradovat že? Protože to je push to unlock bude fungovat třeba 3 polohovací páčka od dt swiss akorát to bude obráceně? Tato https://www.sportovnidum.cz/…-2v1-3polohy?…

Časem bych koupil teleskop. Je blbost mít remote na separátní objimce? Někde jsem viděl cenu 3–4 tisíce za ten jejich squidlock pro vidli tlumic teleskop to mi prijde drahý

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.