Odpružení sedla - AIR SEAT (115kg - 120kg) Z524131

17 nepřečtených
  • JURA63

Chtěl bych své jízdní kolo CTM, vylepšit o (nový) vynález a to odpružení sedla od sedlovky. Jedná se mezidíl, AIR SEAT model: 35 typ: Z524131, který má v sobě dvě pružiny, co se namontuje přímo na sedlovku (trubku), pak teprve se namontuje samotné sedlo, jak jsem se dozvěděl ze stránky prodejce.

Mne by zajímalo, jaký zkušenosti, někdo z vás má, zda je spokojený s tímto výrobkem?

Zda by doporučil nám cyklistům, používat, toto odpružení sedla, na jízdním kole, či Elektrokole…?

0 3
    • Tomcat  

Pokud to kolo CTM je silnička nebo městské kolo s úzkými dušovými plášti tak možná.

U horských krosových kol se to ukazuje jako slepá vývojová větev už před desítky let . Kinematika\fyzika je neúprosná a dobře vybraný a nafoukaný bezdušový plášť odvede lepší práci. O kvalitní rámech z kompozitu nebo odpružené zadní stavbě nemluvě.

0 0
      • xtonda  

Meleš kraviny, tenhle produkt sice působí pochybně, ale kvalitní odpružená sedlovka podstatně zvýší komfort i na krosovém nebo turisticky používaném MTB HT kole, nikdo netvrdí, že je jako celoodpružené kolo to je někde jinde, ale i cenově.

2 3
    • Vilém  

Tak to je dobra hruza.

To uz bych si radsi koupil pruzinovyho Brookse.

3 0
    • xtonda  

To je pěkná kravina, kup osvědčený Thudbuster a nevymýšlej kokotiny.

0 0
    • Mejra314  

Možná bych nejdřív pořešil tlaky. Soused taky nadával jak to kolo je nepohodlný a pak znej vypadlo že fouká na 2,4" pláště 3 bary. Ale odpružení sedlovku už měl.

2 0
    • JURA63  

Děkuji vám za vaše názory, k tomuto odpružení AIR SEAT. Mám kolo horské, jak jsem již uvedl v úvodu, slovenského výrobce CTM. Dokázal by mě někdo z vás poradit s jaký typ vybrat, nejen co se týče kovového složení, neboť na trhu se objevil i (asi odlehčený AIR SEAT ultra light, kde výrobce uvádí v technické popisu, že toto odpružení, je vyrobeno z nerezové oceli a duralu). Je také o 767 kč dražší. Nabízí ho prodejce Megaknihy.cz, za nejmenší tržní cenu 1811 kč. Jenže tu neuvádí, nostnost cyklisty !!!! Já vážím skoro 100 kg, tedy musím řádně vybírat v těchto odpružení.

Pak je tu další AIR SEAT, který je vyrobený z nerezové oceli a slitiny zinku. Ten má označení Model: 35 Typ: Z524131 velikost L, což má být ten pro cyklisty, co se pohybují svou váhou, mezi 115 kg až 120 kg. Takže již toto vím. Tato velikost L, je podstatně levnější, stojí jen 1044 kč. Chtěl bych koupit kvalitu. Pro jaký se rozhodnout? Přeji vám hezký zbytek dne.

0 2
      • scalar  

Tady jsi na cyklistickém fóru, tohle si pod p*del žádný cyklista nedá, zkušenosti budeš muset hledat jinde.

1 0
      • psbiker  

Hýbe se to na všechny strany, mění se vzdálenost od středu, vypadá to strašně. To bude pro ty tety na full elektrokolech, pro maximální pohodlí :)

0 0
        • Slavik  

Je úplně na 2 věci. Vyřešil to full.

0 2
        • JURA63  

Ahoj. Zaujala mě tato sedlovka s odpružením. Po shlédnutí videa, jak tam ta žena předvádí, toto odpružení sedla, jsem nadšen, že ta firma, neustále zdokonaluje tento buster, vytvořili další g4 řadu s vychytávkou. Co to ta ženská s podsedla vyndává a nandavá za čtvereček? Zkusím hádat. Buď je to stupeň tvrdosti odpružení sedlovky buster, nebo se domnívám, že by to mohlo nějak zamykat celé odpružení? Má to odradit zloděje? Předem moc dík za informaci.

0 1
        • JURA63  

Ahoj. Zaujala mě tato sedlovka s odpružením. Po shlédnutí videa, jak tam ta žena předvádí, toto odpružení sedla, jsem nadšen, že ta firma, neustále zdokonaluje tento buster, vytvořili další g4 řadu s vychytávkou. Co to ta ženská s podsedla vyndává a nandavá za čtvereček? Zkusím hádat. Buď je to stupeň tvrdosti odpružení sedlovky buster, nebo se domnívám, že by to mohlo nějak zamykat celé odpružení? Má to odradit zloděje? Předem moc dík za informaci.

0 0
          • easyrider  

Thudbuster je super, jezdím ho, doporučuju.

0 0
            • JURA63  

Baculaté, (dědkovské) sedla již máme, já a má manželka, na svých horských kolech, ale pěnové odpružení, není to pravé. Chceme něco opravdového, co našim zadkům uleví, při jízdě v našich Krušných horách, kde jsou i kamenité cesty a stezky. Ta odpružená sedlovka, za 4000 kč jdu dotoho.

0 1
              • easyrider  

Jenom bacha na ofset. Ta sedlovka ti ho prodlouží, tak abyste pak s panimámou neměli sedla moc vzadu… Co tam máte za sedlovky teď?

0 0
    • blackboy007  

Spíče bych u tebe koupil sedla s větší výplní např gelu nebo pamětové pěny a i jiné materiály

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.