Himbajs co je s mým oblíbeným vláknem? On to vymazal nebo co?
Himbajs co je s mým oblíbeným vláknem? On to vymazal nebo co?
vubec nevim o co šlo, asi jsem prisel o velkou legraci co? :-(
tos přišel asi o to nejzajímavější, co se tu na b-f stalo :D minimálně za 1 rok mý registrace
Kolo z nějakého supermarketu za 1800,–- s kvalitním Shimano osazením.
Daleko lepší jak supermarketová kola, zejména kvůli Shimano osazení a perfektně jelo, protože v tom sportu měli kvalitní podlahu, na které se svezl a to kolo prostě bylo skvělé a hlavně mělo kvalitní Shimano osazení.
Po víc jak stovce příspěvků jsem to pro sebe bloknul, že se to nedalo číst. Ale v podstatě proč kupovat dražší kolo, když toto bylo dokonalé.
Řadilo suprově a potichu, kam se hrabe XT nebo XTR!
Dyť to mělo asi 1000 příspěvků! – to přece nemohlo bejt jen o tom kole, ne? :-D
jen a pouze :D taky o tom jak pláště michelin jsou naprostá jednička a paskvily jako Kenda, Maxxis, Schwalbe (doplněný o trapný übervtípky Kenda-Benda .. ha ha) mu nesahaj ani po kotníky .. dál taky o tom jak si „sjíždí“ schody (obrubník – fakt :D ) v praze na svým „celopéru“ (jediný péro byl tak on sám) .. jak mu každej čumí po těch jeho kolech, a ostatních kol s Deore si nikdo ani nevšimne
a v neposlední řadě se projevil jako mechanik profesionál, když rozdával rady, jak se bowdeny a lanka nemaj prostříkávat, apod :)
Bylo to nejzajímavější vlákno, co jsem kdy kde četl. Všem nám otevřel oči :-D
Joekolo = Favf1 = Speedyhi = torpedo0 dostal za sve antisemitisticke a xenofobni utoky ban. Stejne tak nesmyslne spamoval vlakna.
+1
a pokazde se vratil. ja se ptam: jak je to mozne? :-D
No má Favorita a je rychlý jako vítr :) Je to Favorit – Ghost :-)
Jestli se nerosekal ve sjezdu. . Právě na tuhle disciplínu kolo vychvaloval, ze by se mýlil ;-) ??
Má Favorita F1, kvalitní české kolo, tak se mu nemohlo nic stát …
…mno, když sem ho v r.1989 dostal za špatné vysvědčení – tak mi Favorit udělal obrovskou radost
Já si ho koupil nedávno po špatných zkušenostech s čínskými koly, co se dnes všude prodávají a jsem max. spokojený.
A navíc, každý se za ním ohlíží i když je fakt, že ho mám ve stavu jako by právě vyjel z továrny v Rokycanech.
…ono, je to už nějaký ten pátek zpátky – ted už bych si ho nekoupil (jsem se už tak nějak rozmlsal)
Ono to chce Favorita zase zkusit a poznáš, že je to pořád skvělé kolo, které ty dnešní strčí do kapsy.
Měl jsem MTB s Shimano Deore a rychle jsem se toho zbavil, vůbec to nejelo a bylo to malé, kola 26". No jak pro děti a na cestě balony taky nepotřebuješ. Potřebuješ žiletku co je rychlá a to Favorit je :))
Admin odpustí.táhni !!
Už tu vaší smradlavou samohonku slivovici nepij, máš pak vidiny a nevíš co píšeš :)
Ty si ale gay :)
Co to je ?
pouzi google :)
Opet si nezklamal.potvrdil si pravidlo,debyl,debylem zustane.
JJ, on není jen debil, ale jak správně píšeš DEBYL.
Vy jste se tu sešli ? Každý za jednu variantu ? :-DDD
Vyfič, debyle.
Tahni!!
Moc kreativní při tvorbě nicků zrovna nejsi.
Zabte ho!
A co ten tvůj Danion ? To je taky konstrukce ala Favorit :)
Velebte pána, už je tu zas :-))))
Ten debil je fakt nezničitelnej
Likvidace pomocí banu není dostatečné, má hroší kůži, vytvoří si ihned další nick.
Jediná cesta, jak ho zlikvidovat, je nevšímat si ho, nereagovat na jeho příspěvky, nic nepsat do jeho vláken (admin je pak smaže). Každý má ve svém vlákně možnost blokovat ty jeho idiotské příspěvky, tak to dělejme.
nejak mi prijde v rozporu co pises s tim, ze to pises zrovna sem. ;-)
Nemůžu nikde sehnat rovná řídítka na Favorita 22mm, nevíte kde je mají ?
Nebo by se dala použít hliníková trubka 20mm ? Včera jsem byl v Bauhausu a ty trubky co tam měly byly jen 1,5mm silné a z nějakého bláta-hliníku a to bych tam nemohl dát místo řídítek. Zkoušel jsem jejich pevnost a jednu jsem jim tam ohnul :))
Běž si dělat prdel někam jinam
Já ale opravdu pořebuju ty rovná řídítka na Fávo. Co kdyby jsi raději poradil, kde je sehnat ?
V krámě jsem videl jen 25mm a 31mm, ale Fávo má užší.
Ví někdo ?
Kup si moto řídítka, ale z ceny ani váhy nebudeš nadšenej. A nebo roztáhni představec a dej tam 25 mm :-)))
To už jsem udělal, je to ale rasovina to roztáhnout na 25 mm :)
Neví někdo na co je elektrostimulátor a kam si ho mám dát ? Nebo je to jen pro holky ? :-DDD
Na hlavu, ideálně ve vaně.
Už tu vaši smradlavou samohonku té židovské firmy Jelinek Vizovice nepij,prosím tě. Myslím to s tebou dobře :-D
Ty nevíš, že ve vaně se nesmí manipulovat s elektrickými přístroji ? :-D
Tobě by ale protažení nervového systému síťovým napětím jistě prospělo.
btw. Ta tvoje smradlavá samohonka se k nám na západ ještě nedostala.
Já ji nepiju, nechci se otrávit metylem, nebo mít za chvíli vymaštěný mozek.
Taky se říká, že ten metyl dali do toho těm lidem co to nakonec prodávali, ti majitelé firmy Jelínek Vizovice a Božkov Plzeň, což jsou obě židovské firmy, aby se zbavili konkurence. Byl to prý vlastně teroristický čin. Se divím, že to policie jako takový nevyšetřuje. Přeci by žádný rozumný člověk neprodával smrtící jed, kdyby o tom věděl, to mi připadá i na chlastem vymaštěný mozek moraváka nepravděpodobné.
Ten západ je jako co ? Plzeň Božkov ? :-DDD
Ještě o 100km dál na západ.
S těma kecama si koleduješ. Dobře víš, jak to zas dopadne, tak brzdi.
Eska Cheb ? :)))
Já myslím že je Eska neprávem opomíjená a myslím že dělali velmi dobrá kola. Konečně byl to kdysi vlastně mateřský závod Favorita a v Rokycanech byla jen pobočka tehdy velmi kvalitní německé firmy z Chebu ?)
My jsme tady spíš přes trubky, housle a samet :-D
Luby ?
Už se blížíš :)
Dej si ho do ****** – pro tebe akorát.
ZAMKNI TO TADY,SAKRA !!!