Nové kolo po x-té - pro kluka 10let, 150cm

11 nepřečtených
  • Jezevec70

Dostal jsem za úkol vybrat kolo. Je to pro kluka 10let, 150cm. Cena by měla být kolem 10tisíc, možná něco lehce přes.

Co jsem zatím našel, tak asi nejlíp vychází Rockrider 540 z Decathlonu, velikost S, + výhoda je, že má návarky na nosič.

http://www.decathlon.cz/…40-sede.html#…

Úvaha je,že až z velikosti vyroste, koupit větší rám (třeba Force) a díly přeskládat. Proto 27".

Máte někdo nějaký lepší typ? Díky.

0 0
    • vpa007  

Asi dobrej rozměr (27,5") i volba… Rockridery jsou celkem vychvalovaný kola, za ten peníz… za ten peníz leda tak nějakou bazarovku na 26" kolech, ale to by byla celkem náhoda narazit na něco s menším rámem v dané specifikaci…

jinak úvaha s přeskládáním je celkem dobrá, osobně ale neznám nikoho, co by to nakonec udělal, spíš se kolo pošle k dalšímu užívání a koupí jiný, páč samostatnej rám je pak celkem špatně prodejnej ;-)

0 0
      • Jezevec70  

Osobně bych taky koupil bazarovku, ale má to být dárek.

0 0
        • novas752  

Jo, vubec bych se toho nebal. Me kolo od 13ti drzi 7 let a jeste aspon rok bude muset, takze i kdyby mu vydezelo 4–5, tak je to v pohode a kdyz ho to chytne, koupi se/si lepsi kolo.

0 0
    • tomas.nov8  

Za tuhle cenu cca můžeš mít stejně osazené kolo od nějakého lepšího výrobce kol, než kola z Decathlonu. Třeba http://www.baseshop.cz/…-bila-modra/ tohle je o 1 000kč dražší, ale osazení lepší. A za mě i vzhledově, ale to je dost individuální.

0 0
      • scalar  

Rock Mashine je nějaký lepší výrobce? Vždyť to má o třídu horší vidlici, víš kolik váží ta XCM? (ten krám nemá magnesiové vnější nohy)

0 0
      • bikerjo  

tohle kolo nikdy nemohlo stat 16000,–.I za tech 12000,– je to drahý

0 0
      • novas752  

Decathlon neni vyrobce, vyrabej to na Taiwanu stejne jako 95% kol v tehle cenove skupine. ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.