Nemůžu sehnat sedlovku 30.6 mm - please help me !

12 nepřečtených
  • chomi

Ahoj,

mám zásadní problém, který je k neuvěření, ale je to tak. Mám zcela nový rám, kde má sedlová trubka vnitřní průměr na sedlovku 30,6 mm. Nikde nemůžu tento průměr sehnat, můžete mi kdyžtak pomoct či poradit, kde by se případně dala sehnat ? Už jsem z toho celkem zoufalej, takže bych klidně vzal i nějakou jetou, jen by měla mít délku min. 350–400 mm.Variantu menší sedlovky s případnou vložkou bych řešil až v případě, že bych fakt nepochodil. Díky všem za případná doporučení a rady.

0 0
    • kubad  

Thomson tuším dělá, ale vůbec bych se nebál menšího průměru s redukci

0 0
      • chomi  

Díky, ale zklamu Tě, na oficiáních stránkách fy Thomson se tento průměr již nevyrábí :0(

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • XC-biker1  

a pells dela jenom 30.4 a 30.8,jsem ti moc neporadil

0 0
    • Hejdik  

Měl jsem Kelyse a tuším,že tam byla taky ta 30,6. Chtěl jsem sehnat delší ale po půl roce jsem nikde nepochodil a to jsem sháněl po všech čertech.Jediná,co se dala sehnat byla nějaká karbonová…Třeba budeš mít víc štěstí.

0 0
    • djano  

www.malyobchod.cz/?…

www.transkol.cz/sedlovky.htm

www.asp-bikeshop.cz/index.php?…

www.paul-lange.cz/…sedlovky.htm

… je tam toho dost, staci googlit a posielat maily, ci to maju.

0 0
      • chomi  

Díky moc, ani netušíš, jakou jsi mi udělal radost, hned zítra tam volám a nechávám si ji poslat poštou. Ještě jednou díky moc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
    • vlk  

zkus se zeptat na pells.cz -tu xr 1 light jsem si nedávno koupil(sice v jiném rozměru). Doporučuji si připlatit za tu verzi Light-není to moc navíc -je lehčí(výrazně) a přitom díky materiálu 2014 T6 pevnější než ta obyčejná xr 1, která je z 6061 T6.Ta 31,6×400mm váží 320g. a stojí okolo 500.Třeba seženeš u nich i svůj rozměr.

0 0
      • chomi  

To Vlk: díky, jelikož jsem rodilý Brňák, tak jsem v pondělí osobně navštívil vzorkovou prodejnu fy Pells a nepochodil jsem, tento rozměr (průměr) vůbec nedělají :0(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.