Názor na SPECIALIZED TARMAC SPORT 019

9 nepřečtených
  • Frantisek27

Zdravím kamarádi, zvažují pořízení nové silničky. Doposud jezdím na 20 let starém hliníkovém Authorovi, ale rád bych do vyššího levelu. Obecně se mi líbí kola od Specialized. Mam od této značky své MTB. Odkojeny jsem však na silnici.

Narazil jsem na tuto nabídku (viz odkaz níže).

Co si myslíte o ceně a vybavení?

Najezdím ročně tak 2 tis. km. Žádné závody, jen rekreační ježdění. Vážím 95 kg a měřím 180 cm.

Chápu že nejlepší je si na všechny kola sednout a osahat a tím zjistit co mi sedne nejvíce, ale nevyznám se v cenách a ani moc ve vybavení (jen vím že Sora nechci).

Předem děkuji za názory

https://www.rockpoint.cz/…ac-sport-019?…

0 0
    • Hykal  

Za ty peníze dobrá koupě, tedy jestli jsi milovník klasických brzd. Jinak ta 54 z odkazu ti bude malá.

0 0
      • nooski  

54 muze byt uplne v pohode, zalezi na vice vecech.

0 0
      • jonti  

Na 187 cm mi u Tarmacu vic vyhovuje 56 nez 58. Stejne i Super Six.

0 0
    • milan.v  

Nějak si nejsem jistý tím rokem, dle mého to je starší MY… Musím se podívat…

0 0
    • Frantisek27  

Díky za reakce chlapi. K té velikosti jsem také na vážkách. Doposud mám Authora s velikostí 54 a popravdě mě stále štve velká vzdálenost mezi řídítky a sedlem, která je na mě velka. Řešil jsem to kratším predstavcem, ale i tak je to málo. Možná musím přiznat, že ač mi Author dlouho slouží, tak možná mi ten rám prostě nesedí. Ale co, radost z větru ve vlasech u mě vždy přebila bolest při asi nevhodné poloze zad atd. :-)

0 0
      • novas752  

Tak si najdi geometrii toho autoru a geometrii toho Spešlu.

0 0
      • Jáchym 1  

Author je známý svou specifickou velikostí rámů.

Já měřím 187cm a Ronina mám 54cm a Tarmaca jsem měl 58cm.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.