• sejkys

Nazdar bikeři a bikerky.Chci se zeptat zda by někdo kdo má český návod na POLAR S725X nemohl poslat na e-mail.Nikde ho totiž nemohu sehnat.Díky moc

0 0
    • Biker jak Pes  

OMFG, vedle je thread o tomhle a ty založíš druhý … no cement … :P

0 0
      • sejkys  

myslíš že to nevím??? Samozřejmě že ano, ale chtěl jsem aby to bylo na začátku fronty.Aby to někdo brzy zaregistroval.OMFG

0 0
        • maxtor  

Tak když víš tohle, tak jistě víš i to, že pokud do nějakého threadu přispěješ, tak se automaticky posune na začátek. To jen tak na okraj…

Tohle je asi nejstupidnější důvod proč založit nový thread, jaký se tu kdy objevil:-)))

0 0
        • Biker jak Pes  

Je tady 10 dnů a takhle pyskuje… dávej bacha mladej … :P

0 0
          • sejkys  

to Biker jak Pes: co blbneš ??????? A já blbec si myslel, že když někomu poděkuju tak udělám akorát dobře.Prostě vidím, že tu sou lidi co jen vyhledávaj problémy místo toho aby někomu pomohli.

0 0
            • Bajker16  

On je tu legenda,tak si na něj nedovoluj :-D

0 0
              • sejkys  

Já si na nikoho nedovoluju a ani nechci.Řeším tu problém ohledně POLARU a nic jinýho! Už se k týhle frašce nebudu vyjadřovat a doufám že nikdo jiný (kromě člověka kterej vlastní návod na polar) taky ne!!!

0 0
            • Biker jak Pes  

ROFL !!! xD

teď vážně: Mluvíš mi z duše … btw: zkus někdy číst příspěvky celé … i smajlíky … vyhneš se mnoha problémům … ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.