Náhradní díly na Fulcrum Red Metal 3 2013

10 nepřečtených
  • Aira666

Zdravím, budu si kupovat zapletená kola Fulcrum Red Metal 3 z roku 2013 a chtěl bych se zeptat, kde se dají sehnat náhradní díly, konkrétně náhradní paprsky a niple, na kolokram.cz jsem našel, ale jen na model 2009 a 2010, dají se taky použít na model 2013?

0 0
    • Lada,s  

Nechci do toho kecat, ale kdybys zvedl telefon a zavolal do kolokrámu tak máš odpověď nejspíš hned :-)

0 0
    • capo  

dovozce (max cursor) je schopen dodat cokoliv. co má skladem do druhého dne, co nemá, objedná z itálie a dodá za 4 týdny…

0 0
    • Darkson  

nevíte někdo, kde se v Praze prodávají Fulcrumy, respektive dají sehnat náhradní díly? Konkrétně sháním dráty ke kolům Red Metal 3 a raději bych to řešil osobně…dík

0 0
      • McBlacky  

mě to řešil na XL1 Hnoj, RM3ky máme od něho přímo, tam zatím nic potřeba nebylo. Fulcrum dělá běžně a sežene ti to i fixne pokud bude třeba

0 0
      • capo  

Mám nějaký dráty na RM3 doma (model od 2010, ne co nejsou plochý), kdybys potřeboval rychle dej vědět.

Jinak kolokrám skladem, maxcursor odesílá taky do druhého dne jen drahá pošta. Hnoj už je zpět z dovolené..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.