Náboj Roval /DT - konverze RU na 12 x 142+

12 nepřečtených
  • honda

Dobrý den ve spolek…

Prosím o radu: Půjde předělat náboj zadního kola (ze Specialized Stumpjumper Marathon Carbon 2013) Roval – výrobce DT Swiss – ze současného RU na pevnou osu 12×142+ (Sp. Epic S-Works 2012) dokoupením nějakých koncovek od spešlu nebo DT?

Pokud ano, tak jakými?

Předem díky…

Přikládám foto náboje, který chci přestavět:

0 0
    • vysmátej bajker  

pokud ty co máš zbudou dej prosím vědět na mail.

0 0
      • kubad  

super rada, když poznáš co je to za koncovky, předpokládám že jo když je chceš taky bys mu mohl poradit co si má objednat :(

0 0
      • honda  

Protože si toho stumpa nechávám, nechám si i ty „nepotřebný“ koncovky…

0 0
    • Hnoj  

Hádám, že to jsou koncovky pro DT 240 S 12×142mm. Kdžytak mám skladem a nebo bottico.cz

0 0
      • honda  

Na těch nábojích jsou velké nápisy Roval a malé DT Swiss – bez uvedení typu.

Odhaduju, že na Epicu bude DT 240 a na Marathonu DT 350…někde jsem to takhle četl, nevím už kde…nemusí to být pravda.

Neměl byste skladem i koncovky na DT 350?

Jsem z Prahy, mohl bych se příští týden po domluvě zastavit a kdyby ty koncovky pasovaly, vzal bych si je.

0 0
    • kubad  

od DT Swiss – docozce Bottico:

118928 – Kit X-12 142/12mm pro zadní náboje 240s, 440 a DT SWISS Wheels ( koncové narážky )

0 0
    • Mr.Data  

Dostal jsem k rámu S-Works Epic OEM náboj DT s osou 12×142+. Jsou tam ložiska s vnitřním průměrem 15mm. Kdybys nesehnal redukce nebo osu, můžu poskytnout rozměry, nechával jsem si ji vytočit do jiného náboje.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.