• Palba

Vymamlasil se me predni naboj a uvazuju bud koupit DT Hugi 340 přední za 1 990,00 Kč a nebo American Classic MTB-105 za 1 390,00 Kč. Do ceho by jste sli vy? Cena rozhoduje az na prvnim miste, ale vyplati se priplatit?

Anketa: jakej nab?

7x
    88%
    0 0
    • Palba  

me nikdo nerekne aspon jednu spatnou zkusenost s tim ci onym nabojem? :D nebo naopak dobrou zkusenost, co prezil ci kolik najel km, udrzba apod… ?

0 0
    • honza.biker  

Kup si AC zajima me jak dlouho vydrzi…,) libi se mi ta hmotnost…

0 0
    • cabbage  

rozohoduju se podobně, akorát u zadního náboje;-)

0 0
      • Vilém  

Tak tam bych vzal na 100% 340ku.Volnobezka mi pripada oproti AC neznicitelna

0 0
        • cabbage  

u mě zase vede spíš AC a bejt prachy, tak je RB Reactor…

0 0
          • tomfree  

no ten rb není tak dobrý jako dt

0 0
            • cabbage  

spíš sem koukal přeba po onixu, ale když sem vidlě jak se někonmu na vyjížďce po praporky, tak k tý značce nemam až takovou důvěru..

nebo xtr z ebay – vys*aný konus jsem ještě neviděl…

0 0
              • tomfree  

Měli jsme na kolech s parťákem rb,já tractor on reactor,když byly nové tak vázly ořechy,takže když si nešlapal,průvěs řetězu a pak špatné utěsnění ložisek ořechu,sníh=smrt ložisek.

0 0
          • Vilém  

reactor je krasnej,ale na DT rohatce se nema co posr.. pokud to nenamazes nejakou superhustou vazelinou

0 0
    • nika  

Kdyby ses ptal na zadní, vzhledem k životnosti bych doporučil asi 340 z těhle dvou, ale u předního si myslim že je to v podstatě jedno, takže bych vzhledem k ceně a váze vzal určitě AC, vnejhoršim koupíš po roce pár ložisek za pár korun.

0 0
      • lempl  

kua co ses to za chlapoholku?? sem ti chtel pochvalit nik a najednou nevim kdo to tu pise =-O

0 0
        • nika  

jo ok, napsal sem to ja gorgov, verca neni pres naboje kovana:)

0 0
          • lempl  

pjekny je zes to napsal zase z jejiho niku;) :D ta ji rekni ze ma moc peknej nik;)

0 0
      • lempl  

btw pro lidi, kteri nezavodej, myslim neni dobry honit gramy na ukor vydrze(a pak casteho behani- prostenal to nespravi) ale myslim ze je lepsi par g ozelet a mit neco vydrznejsiho… g bych resil jen na zavodakovi a stejne jen v pripade, kdy mam jiny kolo na "normalni " jezdeni

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.