Na kole 262 km/h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50 nepřečtených
  • Smrt cyklistum

Včera jsem pokořil magickou hranici 260ti km/h. Jel jsem z Pradědu na mém exkluzivním kole Favorit F1…Nevěříte?Věřte!

0 0
    • Manas  

Mel si tam dat obrazek kachny :-)

0 0
    •  

sračko. minulý léto jsem tam valil 300 k/h a přeskočil spuštěnou závoru na hvězdě. jel jsem na skládačce a na vozejku jsem měl prázdný lahváče

0 0
    • MlokCZ  

A kromě toho, že ten příspěvek nemá žádnou invenci ani jako provokace (je vidět, že autor není schopen ani zajímavou provokaci vymyslet), tak navíc skutečný rychlostí rekord na kole ve sjezdu je větší.

0 0
      • Lance  

mas pravdu a drzi ho borec, ktereho jsem poznal tady a ktery dokazal predjet kavasaki (jednoduche v nikoli w) a ktery spi s reprosema, ano zajiste, zasveceni jiz vedi, byl to OLKYC

0 0
        •  

OLKYC JE BŮH

0 0
        • kubad  

A skáče na silničce přes dvoje koleje naráz !!!

0 0
        • MlokCZ  

Ale to moje číslo bylo myšleno vážně. Moc ty rychlostní rekordy nesleduju. Teď jsem jem během pár sekund jeden našel ale netušim, jesltli už dávno znovu nebyl překonán. V roce 1995 Fred Romplberg na speciálně upraveném kole dal rychlost 269 km/h.

0 0
      • Smrt cyklistum  

Tak tys asi nečet můj první thread, viď?:-)Když kecáš o provokaci…

0 0
    • chodec  

S tím nemám problém ani po rovině – natož z Pradědu – základ je nastavit na tachometru dost velký průměr kola, nebo namontovat do drátů tak 4 magnety a nebo raději obojí – nejsme přece troškaři že.

0 0
    • Fak  

Slabota, teto rychlosti bezne dosahuju na kolobezce a to dokonce i pri mirnem stoupani (nechtej mne videt ve sjezdu)!!!! a pockejte az si koupim kolo… to budou rekordy! (vypada to ze Olkycuv syn dospel, naucil se cist, psat a ovladat PC)

0 0
    • McBlacky  

neměls tam XTR nebo alespon XO takže je to nemožný… :)

0 0
    • Hejdik  

A tady vidíte ten pokrok! Smrt cyklistům se vykašlal na fotbal a začal jezdit na kole.

0 0
      • Fak  

je to clovek vsech sportu, tzv. multisportak. Pocitam ze kazdou chvili doda info o novem rekordu v podani v tenise nebo ze preplaval vcera za 3hodky Atlantsky ocean ackoliv kolem Kanarskych ostrovu bylo vyjimecne chladne pocasi a musel prorazet 30cm tlustym ledem.....

0 0
    • smrt_fotbalistum1  

To já když jsem jel na Col du Galibier tak jsem do kopca jel 289 km/h a ještě jsem předjel Olkyca na Kavasaki.

0 0
    • AussigBiker  

Koukám, že na bf se jezdí 300 km/h normálně, ale tahle to dala po rovině:

https://vtm.zive.cz/…default.aspx

0 0
      • -b-n-x-  

Mě by zajímalo kolik by tak mohl jet cyklista kdyby mu foukal do zad vítr rychlostí 300km/h.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
      • obda  

To zpřevodování je hezky vymyšlené, jen jeden převodník by se tam rozměrově nevešel. S 11 pastorkem by to vycházeno na 293 zubů :D

0 0
    • adam1  

Ja tomu věřím

0 0
    • adam1  

https://m.novinky.cz/articleDetails?…

A teď mudrujte :)))))

S favotitkou klidně i 350:))))

0 0
      • AussigBiker  

Asi mel Eagla. S 1×11 to nedas.

0 0
      • Vilém  

Tak se zkus podivat o par radku vyse a pak mudruj ty.

0 0
        • adam1  

Taky pěkný ,nechcu machroval ,ale dneska jsem předjel traktor :)))

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.