MTB závodní bike 26" do 60 000 Kč

61 nepřečtených
  • mical198

Ahoj :) Uvažuji nad Meridou o.nine

http://www.cyklopoint.cz/…2000-d-191d/

Jde mi o to, aby se váha kola pohybovala o kolo 10kg..

budu rád za Vaše názory a protinávrhy :)

0 0
    • yoggi  

http://www.haibike.cz/…c-2012-.html

uz to je lepsie ako ta merida, inak som odporca meridy :)), ale vazne za tie prachy sa da urcite ucelenejsi bajk.

0 0
      • mical198  

vybral sem si meridu protoze je to moje srdcovka, ale chtel sem se prave poptat ostatnich co si mysli jestli clovek neplati jen zbytecne znacku :)

0 0
        • yoggi  

urcite bude hmotnost bez pedalov ( prinajhorsom zase len katalogova ) real netusim, len pri SPS 520 musis pocitat s 380g.

celkovo je ta merida naskladana trochu na hlavu zadny menic XO a radenie X9, najlepsie je rovnaka trieda…

0 0
    • Zlatka  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • nox159  

pokud mas nad 185cm tak bych ti mohl strelit anhema X za cca 40k s realnou vahou 11kg s tim ze za tech dalsi 20k bys stahl jeste 500g v pohode :)

0 0
    • Tina  

čo toto? Trek Elite 9.7 model 2012 46.790,– Kč

0 0
      • mical198  

vypada dobre. Jde mi o tu vahu a pomer cena/osazeni abych nedal dejme tomu treba 55 k co muzu sehnat na mene znamem ramu treba o 5–10 k levneji.. a kdyby se do tech 60 vlezlo jeste neco lepsiho jakoze pod 10 kg byl bych nejvic happy :)

0 0
        • Barberry.pha  

Doporucena cena toho Treku je o 10 tisic vice, takze bys to mel od Tiny se slevou ;)

0 0
    • kali222  

kdybych vedel, ze zajimavej ram do 1300g sezenu do takovejch 8tacu, tak si myslim, ze bych slusnyho zavodaka (ne fakt by nebyly slazeny barvicky a bylo by to kolo na otloukani, ne na mazleni do vitriny/na foceni do profilu) poskladam jako ksicht z ulice, tedy bez voc a extra slev, do 30. :D samo ht. pro stavby Wu Hue Tong jsem nadsenec, ale ne zatim u sebe. :)

0 0
    • šlapatko  

Na závody něco poskládat.Na závodech je vše spotřebák a je zbytečné do toho sypat hromadu peněz.Hlavní by měla být funkce.

Klidně bych stavěl na hliníku, lehké kola, vidlice, sada XT-X.0 a není co řešit.Samo že se vlezeš do ceny i s karbonovým rá­mem.

0 0
      • nox159  

skoro bych rekl ze na zavodech je jedno na cem jedes pokud ti nechybi 3–5min na bednu berme tak 50km zavod, tak netreba resit nejake delo u ktereho ti bude lito a bude stat hromadu penez pad nebo zavod v bahne…

ale samozrejme je to kazdyho vec a muze si udelat radost cimkoliv…

0 0
      • Tina  

tak na hliníku by som mu to vedela postaviť na ráme Trek 8500 aj s komplet sadou Sram XX + vidlou Sid XX do 55.000,– Kč

0 0
        • mical198  

vidím , že karbonový ram za takový prachy bude asi zbytečný :) dík za příspěvky :)

0 0
    • epsilon  

Letos jsem za 45 koupil Scott scale 35 a MáááááXimalni spokojenost …

0 0
    • štája  

já mám toto http://www.author.cz/…master-2012/ , loňský model a nemůžu si vynachválit. Sice většina lidí Artura nemá ráda, ale já nemůžu říct nic proti.

0 0
    • Jorge 50  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.