Ahoj,
mám dotaz ohledně motoru Shimano EP801 RS Gen2 MC. Nevíte někdo jak, případně kde, změnit nastavení regionu z EU na US?
Díky
Ahoj,
mám dotaz ohledně motoru Shimano EP801 RS Gen2 MC. Nevíte někdo jak, případně kde, změnit nastavení regionu z EU na US?
Díky
V USA
To si takhle koupis letenku, priplatis si za kolo a je to.
Volne se prodava shimano diagnostika na to. Koukal jsem ze je asi za 5 tis kč.
Pak si to prepnes na to us regio.
A nebo jeste musis najit nekoho kdo ma soft co zmeni velikost zadniho kola na 26”. Pak to ale nejede tech 32 jakovpri zmene na us ale jen kolem 27km/h.
Ahoj a mas nejaky odkaz kde to lze koupit nebo kde to dělají? Diky
S diagnostikou Shimano pracuji poměrně často a nikdy jsem si nevšiml, že jde přepnout region.
Diagnostiku do PC si možná koupíš, ale zásadní změny, jako je změna regionu nebo obvod kol, tak to nedáš. Jediná možnost je, pěkně poprosit někoho od Paul Lange nebo od zastoupení značky kol, která je v Čr. A pokud se ti to podaří, což nepředpokládám, protože ten co bude dělat změnu, tam má svůj kod, tak by mohl mít problém. A při případné reklamaci motoru, se udělá report motoru a zjistí se změna nastavení s kodem dotyčného…
Vicero lidi jinde v eprove uvadi na skupine o ep801 ze preplo na region us class 3 a maji tam ted dopomoc az do 32km/h. Nedavno tohle na te skupine bylo ukazano i na fotkach. V komentarich se obcas zminuje class 4 s udajem o dopomoci 45km/h.
A při změně na 26 to akorát zpomalíš. Když máš 27,5 a změníš na 29, tak to jede 33km/h. Vyzkoušeno…
Díky za informace, tak to asi nechám jak je????
Další co chce jezdit rychleji než na co má.
Já třeba na bio gravelu jsem schopný být v práci za stejný čas jako na odblokovanén ebiku.
Na trailech mám taky podobné časy na bio kole a na ebiku.
Takže komentář trošku mimo. ;)
(Jasně, budou i jiné případy, ale tady na BF věřím, že ne, nebo minimálně:))
No jo, když mně před čtyřiceti lety bylo třicet, tak jsem taky měl dobré časy :-) , ale souhlas.
A myslis, ze on na to ma kdyz se pta na toto?
Chce to mít shimano diagnostiku shimano smpce2 a koupit si program/licenci třeba od eplus.
Mám tak udělaný motor shimano ep801 cargo na 45km/h jde to i na těch usa 32km/h, ale ja si dal 45km/h a mám to stažené na 37km/h. Jsem zvyklý na tuhle rychlost z předešlého kola na bosch motoru kde jsem měl mechanický tuning od NLS. Po chodníku ani cyklostezkách nejezdím. :D
No a na zbytku cest s tim nemas co delat.
Ale to je potom můj problém že jo :)