Mondraker Crafty R 2023 hlinik vs Canyon Spectral:on cf8 carbon

12 nepřečtených
  • mfeuermann

Ahoj kluci, potřeboval bych radu…

Jsem před rozhodnutím jestli jít do karbonového Canyonu Spectral:On CF8 který má Shimano EP801 900WH

nebo Mondraker Crafty, hliník s dobrou výbavou a Bosh CX4 750Wh. Jezdím traily, velikost kola XL, moje váha je 108kg.

Vím je to věc subjektivní, jen prosím o názor co je podle Vás lepší… Láká mě víc ten Mondraker, neudělám chybu tím, že vezmu hliník ?

Moc děkuji za váš čas…

0 0
    • hahaha  

Ahoj, co si nakonec zvolil?

0 0
    • hahaha  

Ahoj, co si nakonec zvolil?

0 0
      • palda00  

loni jsem bral 2× crafty (rovnou i pro ženu) a naprosto super. Mám to na doplnění k Razu.

0 0
    • Metalcane  

Věčně od*ebávající se ložiska zadní stavby a tlumič přímo vystavený bordelu by mě od Mondrakeru odradil.

Co se týká komponentů, stejně budeš měnit jak budou časem odcházet. EP801 je za mě fajn, 900Wh pro mě osobně až zbytečně velká.

Na CX4 se 750Wh jsem jezdil a většinou jsem jen zbytečně tahal váhu, protože jsem ve svém okolí nebyl schopný tu kapacitu efektivně využít.

0 0
      • lubosalbi  

Taky zvažuju koupi ebiku a z více zdrojů, které servisují ebiky, je mi doporučeno Shimano motor nebrat

0 0
        • Metalcane  

Vždy budou hlavně rozhodovat sympatie ke značce, velikost baterky a cena.

Jak jsem psal, zkoušel jsem těch systémů více a se Shimanem jsem nikdy neměl problém.

0 0
    • lubosalbi  

.

0 0
    • Tomcat  

a záruka?.....

0 0
    • PavelK10  

Shimano e8000 už mi odešly 3 motory, novější Ep801 je možná lepší, ale přístup Shimana k záruce na motor mě odradil od dalšího kola s Shimano motorem a šel jsem do Bosche, tak snad to bude lepší :) Mondraker má pěkné kola, ale co jsem koukal tak bez vyndávací baterky .

0 0
      • Tomcat  

Přístup Shimana k záruce… …tak jistě , reklamaci vyřizovali v Shimanu :-D ROFL

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.