• hamal

Mám možnost koupit silniční meridu race-lite 905 com za 27 tis.Je to dobrá volba?Jak sou hodnocena silniční meridy?

0 0
    • 159753  

ahoj, jezdil jsem sculturu loňskou 905 a drahá tohle co chceš koupit a paráda!!

letos jezdím na speeder carbon t5 a taky super(pro mě lepší, mám raději rovnější rodla)

doporučuji..

pokud jsi ochoten si pro to kolo dojet do Brna, nabízím cenu 26, ale pod to to nejde ani ťuk..

0 0
      • hamal  

Ahoj,díky za reakci.Přiznám se,že ji můžu mít též za 26,jen je to mimo Brno.Jsem rád,že mi to schvaluješ.Mám 192 cm,mylíš že velikost XL /59cm/je v pohodě?Díky

0 0
    • vsn  

mám 905 2010 a zatím dobrý :) komplet ultegra za ty prachy byla supr :) akorát ráfky a dráty jsou nic moc ale za ty prachy … mám na ní 15000 km (a na zadku ještě původní plášť cca 10 km na zadku :D – na předek jsem chytl šutr když jsem jel za kamionem)

0 0
      • hamal  

Ještě,jsem uvažoval o jedné variantě a to author A5500 rok 2011,nejlevněji jsem ho našel za 22 tis.Ten je na 105.Jsou to sice 4 tis.rozdíl,ale nevím co kvalita merida versus author.Měl jsem MTB i treking author a byl jsem vždy spokojený.S meridou moc zkušeností nemám.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.