Meřic tepové frekvence X-Fact SE 109

10 nepřečtených
  • Shaadow

Tak asi poprve v zivote me upoutal jeden kousek z nabidky nejakeho obchodniho retezce, jedna se o Meřic tepové frekvence X-Fact SE 109 za 599Kc, coz je velice lakava cena… nepodarilo se mi ovsem najit stranky vyrobce… Mate s nim nekdo nejake zkusenosti?

0 0
    • mosquito  

klidne do nej bez .. pas je stejnej jako ty co prodavaji v LIDLu (za tu cenu sou supr) a hadam ze i vnitrek bude od jedne cinske firmy, pokud te to ted na zimu netizi tak pockej, naposled ty tepaky v LIDLu meli tusim za 399kc

0 0
      • Shaadow  

tak to je v pohode… jen jestli se mohu zeptat, na jakem principu funguje prenos dat mezi senzorem (pas) a vlastnim pristrojem?

0 0
        • mosquito  

presny pasmo nikde nepisou, ale je to asi nejaky radio bezdrat – dosah tak ±100cm, baterka vydrzi skoro 2 hlavni cyklosezony (pouziti 2× tydne tj tak 5hod tydne)

0 0
          • Shaadow  

yep, diky za info, presne to jsem chtel vedet…

0 0
            • mosquito  

no ted sem to cirou nahodou nasel .. 5,3kHz

0 0
              • Shaadow  

Vyrobce ma dokonce i stranky? :-)

0 0
                • mosquito  

to nevim… to je takovy zbozi kde neni vyrobce tj stranky nejsou ale nekde na netu sem to uplnou nahodou zahlidl u toho hrudniho pasu

0 0
                  • Shaadow  

aha :-) no kazdopadne dneska jsem ho koupil, vyzkousel… a je to docela pouzitelny, obavy jsem mel z prenosu dat (je v pohode a lepsi nez udava vyrobce[76cm, kolem 100 funguje v poho]) a „smysluplnosti“ zoobrazovanych dat, ktera asi nebude na 100pro, ale udaje mi prijdou realne, hodilo by se srovnani s nejakym lepsim… po strance funkci a ovladani, no nic moc, ale za tu cenu co by clovek chtel… vyhrady bych mel k drzaku na riditka, ktery se vyrobci mooc nepoved, „ergonomie“ pasu je taky docela v poho, da se to na sobe „snest“, ale mohla by byt lepsi(volil bych jiny material…). Celkove zadnej zazrak, ale nizka cena jeho koupi myslim plne ospravedlnuje.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.