• pema

ahoj všicí. nevíte jak jsou na tom s rámem kola od maxbiku ?Konkrétně Musala.Oproti treku 6300 má zajímavější komponenty ( mimo jiné všechno řady Shimano, jen neznám vidlici Suntour Raidon -LO ), ale Trek má kvalitní rám.Třetí variantu mám Giant Terrago 1.Nebo jsou lepší kola v relaci + / – 20.000 ? díky všem, komu stojím za trochu času :o)

Pema

0 0
    • michalstep  

Za chvilku se vyrojí 90% názorů, že MAXBIKE je fuj. Jenže bývávalo (teda doufám). Mám od loňska s rámem 78MB a zatím spoko. V poměru cena/díly/váha/pro­vedení u mně tehdy vyhrál vysoko nad Scottem Reflex (číslo jsem zapomněl). Je ale asi taky fakt (podle ohlasů), že „jméno“ si MAXBIKE hnojil naposled ještě před nějakými 2–3lety a doteď se to za ním evidentně táhne. Tolik má „reklamní vložka“.

0 0
    • keo  

O jednom lépe osazeným bych věděl www.intersport.cz/…nesis_08.pdf?…

0 0
      • simon111  

Jo, na ten genesis jsem čuměl i v reálu a nevypadal vůbec špatně

0 0
    • v POHODÌ klokan  

Jo,nevypadá zle, tenhle Maxbike. Vybavenost se zdá na cenu dobrá (jestli obrázek nelže).Vidlice Raidon by měla být levnější verze Epiconu, akorát s jiným systémem lockoutu a s navářkama na véčka. Podle mě by to mohla být dobrá vidle (ale nemám zkušenost).

0 0
      • xentar  

vidle dobrá ais až po vyladění. Epicon před zásahem není nic moc, co se týká citlivosti, alespoň jsem ten pocit neměl, když jsem ho zkoušel na váze.

0 0
    • honza.biker  

Za 20 koupis hodne slusny bike v bazaru…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.