Marzocchi MX pro 2007-prosba s metrem :)

6 nepřečtených
  • kali222

nemohl by mi nekdo,prosim zmerit vysku nezatizene vidlice pri 105 mm zdvihu?

sam jsem ji mel,ale tento udaj si nepamatuji.ted mam moznost koupit zajimavy ram a tuto vidlici(kazdy od jineho cloveka),ale problem je, za ram je podle me na moc chrti zdvih a majitel vidlice prozatim neni schopen zmerit… takze me uzira zatim zvedavost, zda k sobe tyhle komponenty pujdou.

dost by mi to pomohlo- predem dik kali

0 0
    • Hejdik  

No tak délku teď přesně nevím, ale podle mě 105mm by neměl být zásadní problém i pro chrtí rám. Pokud bys na chrtí rám chtěl dát chrtí vidlici tzn. cca 80mm,tak ji stejně musíš mít na mnohem menší SAG (abys nějakej zdvih měl),než na 105 kde s cca 25% SAGEM budeš mít zdvih při zatížení nějakých 80mm. V důsledku ti to pak vyjde +/- téměř nastejno.

0 0
      • Hejdik  

No tak jsem to vlastně trochu nedomyslel ještě s tou délkou vnějších noh,ta to vlastně taky dost ovlivní,škoda,že mám teď kolo v servisu ,tak ti to ani nezměřím :-(

0 0
        • kali222  

to se zvihadky atp chapu…je to chrti a zaroven starsi ramecek,takze proto to chci zmerit,aby z toho nebyla nakopla koza:D. jiste, vyresil by to nakup chrti vidlice,ale to ja nechci a za druhe ten bombrik je moc fajn a jeste od tohohle cloveka za moc peknou cenu.proto to tak resim. :(.

0 0
    • Polka  

Byvalo to na webu Marzocchi..kaz­dopadne mi ta vidla prijde rozmery i nohama shodna s MX Comp 2006 a ta ma vysku osa-korunka 48cm a naky drobny cca.

0 0
      • kali222  

áno. taky si myslim ze MXka budou stejna. parada, slo mi prave o tu 105 mm.diky moc!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.