• MartinT1

Zdravím všechny.

Prosím má někdo zkušenosti z touto vidlicí? Hlavně mě zajímá jestli není absence lockoutu naškodu a jak pracuje ten jejích „chytrý“ Albert SL. Naskytla se mi možnost ji mít za cca 7500Kč. V současné době mám R7, tak jestli bych si pomohl. ¡Šlo by to na kolo co mám v profilu a vážím 73kg. :-) Předem děkuji za odpovědi.

0 0
    • Lsdenski  

Na funkci Durina SL jsem se BF nedávno ptal taky a bohužel nikdo neodpověděl :-( Tak uvidíme… za 7500 Kč jetá?

0 0
    • MirosPikos  

Nech si R7 a pak pořiď něco osvědčeného, s čím mají lidi zkušenosti.

0 0
      • roman 3D  

:-))), třeba nejlepší BF vidlici:-)

0 0
        • toram  

To snad ani radši ne…:D to už je hromadnej trolling…:D

0 0
          • Lsdenski  

Měl jsem Foxe s Terralogicem a samozamykací systém mi vyhovoval. Otázka je jak funguje Albert Sl. Jestli to funguje jako samozamykací nebo jen vyšší předpětí při pružení?

0 0
        • MartinT1  

No další kandidát je SID Race 09, takže těsně vedle. Je za stejné peníze, jenom nevím s tím rokem 09, neví někdo jestli tam jsou nějaké zásadní změny proti 11/12? Díky.

0 0
      • Lsdenski  

tak tedy po přečtení s Terralogicem nesrovnatelné…

0 0
        • Papinak  

Vnutím se.

Bohužel se mi poškodili vnitřní nohy na této vidlici a začala brutálně téct. Neměl by někdo typ, kde ty nohy sehnat?

0 0
    • tmax  

Tak kao, kúpil si toho Durina? Celkom by sa mi šiklo, keby si vedel hodiť popis funkcie Alberta SL. Najmä ak vieš porovnať s Terralogicom. Prečítal som si topicy o SL tu, na mtbikerovi a aj inde na nete, ale informácií je tak málo…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.