Lapierre Tecnic 500 vs. GT Avalanche 1.0 disc

4 nepřečtené
  • AleXtreme

Zdravím, rozhoduji se mezi GT 2007 Avalanche 1.0 disc a Lapierre Tecnic 500. Prosím o jakýkoliv Váš názor. Můj názor je ten že jediná výhoda Lapierra oproti GT je asi jeho menší váha a menší rozšířenost. GT má zase hydro koutoučovky Tektro Auriga, jenže si nejsem jistý jestli ho seženu v XL (L jsem zkoušel a je krátké). Lapierra v mé velikosti seženu (stačí mi 51 – zkoušel jsem). A pro štouravé připomenu že rád bych L. Tecnic 700… jenže ten je vyprodaný a už nebude. A ještě pro štouravější i když se nezdá že kola jsou ve stéjné ceně, tak to beru tak že na Lapiera bych chtěl ještě vyměnit pedály za nášlapné + koupě Treter. U GT bych měl Tretry více méně zdarma kvůli dárku zdarma.

Lapierre Tecnic 500 www.cyklosvet.cz/…0/15655.html

GT 2007 Avalanche 1.0 disc www.mojekolo.cz/index.php?…

Děkuji všem za názory a rady :)

0 0
    • AleXtreme  

Super, díky za rady! :D Dneska jsem měl možnost vyzkoušet GT Anavalache 1.0 L i XL a nesedí mi ani jedno :D. U těchto GT je asi ale tento posed, který se mi ale nelíbí, normální. No nic GT budu muset vymazat ze snu :D. Lappiere T500 mi seděl tak se zkusím v obchodě domluvit za výměnu V-braku za nějaké hydro kotouče a vše k tomu potřebné. Vím že to tu nepatří a asi mi ani nikdo neodpoví ale které koutoče z těchto jsou nejlepší? Vybírám dle cenové kategorie.

Formula ORO 18 K Formula ORO 24 K AVID JUICY FIVE 160/185mm SHIMANO Deore

Pro mně nezajímavější jsou ty Avidy nebo Deore protože vyjdou asi nejlevněji i s kotoučem.

0 0
      • KubaBajk  

Deore mám já a dobré…Avidy54 jsem zkoušel a lepší – pravda na větších kotoučích

0 0
    • AleXtreme  

Takže vyřešeno! Mám objednaného Garry Fisher Merlin disc ( www.garyfisher.cz/index.php?… ) za 16k. Alepoň mi vyhovuje stavba rámu :), koutoučovky jsem požadoval a vzhledově je taky hezké, ale možná až na druhý pohled :). Hlavně mi neříkéjte že to bude špatný kup!!!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.