Koupě silničního okolo 20 000 kč

4 nepřečtené
  • Denis

Dobrý den,

Chtěl bych vás poprosit o pomoc při koupi silničního/cy­klokrosového ko­la:

*Kolo bych chtěl využívat na tréninky a závody

*Nemusí to být nutně karbon,ale chtěl bych,aby kolo nebylo moc těžké.

2010 a novější

*Měřím 180cm Vážím 60kg

*V rozpočtu mám cca 20 000kč-takže kolo s největší pravděpodobností bazarové.

Našel jsem pár nových kol:

1)Focus Culebro SL.2.0. 2015

2)Author A 55

3)Focus Cayo 2014 carbon

4)Haibike Q Race RX 2015

5)Axman carbon

6)Force road 105

7)Ghost race ultegra/tiagra

8)Pells Speedy 105

9)Pells speedy ultegra/tiagra

Bazarová:

1)Polygon 600 Ultegra

2)Polygon 500 Ultegra

3)Scott

0 0
    • tromboonen  

Scott v bazaru vypada slusne, prevodniky nejspis vymenit za kompakty, proverit stav a hlavne se dobre zmer a spocitej geometrii (plati pro kazde kolo, bike fit calculator na competitive cyclist.com a navoédy mas v sekci silnicni)… pokud scott nesednne pockej na neco jineho

Ty polygony jsou slusne vytuneny, ram zaklad ale to nevadi, asi ten levnejsi, 19 je za to moc.. zase hlavni velikost a stav..

Z novych za 20 jednoznacne http://www.decathlon.cz/…8331275.html

Z Tveho seznamu Force, Axman Ghost ne, Nemcik to sklada z nejakych vyprodejovych starych dilu, cokoli na novejsichj 10–11sp klidne, pokud Ti sedne geometrie, tim zacni, mas tam vetsinou kola s neslopingovou geometrii, over si, ze se na to podkladas, vviz navody v sekci cilnicni..

0 0
      • tromboonen  

Cokoli od Nemcika nebrat.. Author nevim, ja bych to nebral, je to dost zastaraly tram, tvrdy a proste se mi nelibi… Focus na 105tce 11sp dobrej, i kdyz brzdy a nektery veci no name, ale musi Ti sednout, Carbon focus na Tiagre nevim, to je takova slatanina, ten ram jestli nebude neco starsiho nebo horsiho, nejake Focusy pry pod profikama praskaly (urco ne tyhle, ale o necem to vypovida).. musel by sis zjistit od majitelu na forech, nejlip v zahranici… a zase geometrie a fit..

0 0
    • Denis  

Dobře,díky za informace.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.