• Starda91

chtěl bych se ještě zeptat, než odjedu do pryč, jestli se dá na 160mm kotoučích a na Avidech juisi 3 jezdit nějaky ligh skoky, sjezdy… prostě jestli to vydrží a jestli to neuvařím…dik

0 0
    • marapara  

To je spíš na XC ježdění. V tomto případě si tam dej větší kotouč, aspoň 180 mm.

0 0
    • jIrI___  

Vydrzet to vydrzi, to je spis uvaris. Aspon dopredu dej 180mm, bude to lepsi.

0 0
    • pajasimi  

dozadu je to vcelku fuk pokud nejsi těžkej:) dopředu přidej:)

0 0
    • Oakey  

Jestli tomu chceš dávat za uši, tak by bylo záhodný dopředu, ale ještě líp na obě kolesa nasadit 18Otkový kotouče. Ještě lepší by byly s plovoucim uchycenim, ale to je zase jiná cenová.

0 0
    • tomek  

dopředu 203 a dozadu 180 www.tandem-bike.cz/…voditka-apod

0 0
    • tonda.bavorak1  

Zdravim, pokud bych mohl poprosit o radu. Budu na sezonu kupovat hydrauliky oro k18 je to na klasicky XC kolo. (Superior XP920) zadne drsnarny. Bude stacit 160/160? Ptam se kvuli tomu ze chci kupovat ty plovouci goldfreny a nechci koupit nejak blbe abych to pak zase menil. Ted mam mechaniky BB5 a zatim me vsude 160/160 stacilo. A hlavne se me spis zamlouva kdyz jsou kotouce stejne velky nez rozdilny cili kdyz bych daval dopredu 180 tak by sla i dozadu.

Diky

0 0
    • Nihilista  

Zdravim, chci se zeptat, jestli k brzdam deore muzu bez problemu pouzit kotouce Sm-rt66. Oni k nim pisou, ze jsou vhodne k sade Slx, tak pro jistotu, abych nekoupil neco spatne

https://www.hupnakolo.cz/…-slx-sm-rt66?…

0 0
      • Vilém  

Muzes, ale nedelal bych to, s 66 kotoucema melo dost lidi problemy.

0 0
        • enjoy  

Problémy jakého druhu?

Dneska jsem 160mm dal na zadní Hope Mono M4:-), cvičně.

0 0
          • Vilém  

Predevsim na prednim kole si dost lidi stezovalo na vibrace, ruzne kmitani vidlice ap.

0 0
      • ToMášMarný  

Můžeš, současný deore má stejný destičky jak slx. A ten kotouč je úplně v pohodě.

0 0
      • Nihilista  

Tak dekuju. Vemu je , a kdyby nebyly dobry, tak to neni az tak velka investice.

0 0
      • KoudakT  

no hlavně si pohlídej 6děr vs centerlock. ;-)

0 0
        • Nihilista  

Jo mam 6 der uz jsem je sundaval. Akorat jsem blbec a ted mi doslo, ze to asi nejsou Deore. Jmenujou se Shimano Br-m447. To je taky pouzitelny?

0 0
          • MatS  

Neni

0 0
          • ToMášMarný  

No, použitelný to je, ale destičky jsou širší takže zabrušují do paprsků kotouče. Pokud hledáš lepší kotouč než sh pro tyhle brzdy nabízí, koukni na galfer.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.