• radek.g7

Ahoj,

shanim konus na zadni naboj Shimano 775, pokud by se nekomu valel doma. Koupil bych jej. Je to docela nesehnatelny zbozi, diky moc

0 0
    • Barak  

Zkus jestli by se to nedalo sehnat tady

0 0
      • radek.g7  

Bohuzel tam nic neni, psal jsem jim a prej nemaji :-( to se vazne nenajde nikdo komu by prebyval?

0 0
    • WRC  

Mám doma nový konusy ze zapletenejch kol WH-M765 a nový konusy se zadního náboje LX. Myslim, že by mohly pasovat.

0 0
      • radek.g7  

Mozna jo, ale zalezi na ose, Shimano zacalo delat 14mm takze cokoli starsiho je mi k nicemu, protoze to ma 10mm osu. Jak vypada to tvoje?

0 0
    • pepek  

Ptal ses v Hape?

0 0
    • žatec  

čus. posílám ti odkaz na shimano. opiš si ten od toho konusu a navštiv obchod, kde ti ho objednají. připrav se , ale i na 2 měsíce čekácí dobu. http://techdocs.shimano.com/…30625007.pdf

0 0
      • radek.g7  

Diky, tam uz jsem psal a konus jako spotrebni zbozi v hodnote 400,– mi prijde docela hodne, kdyz nova zadni naba vyjde na 850,–

0 0
        • kyl  

To máš stejné jak s ořechem.Za novej chtěli 550,– a celá zadní nába i s rychloupínákem byla asi za 400,–

0 0
    • chura  

cau, kde jsi ho nakonec sehnal? potrebuju bohuzel taky, i s kulickama, sou taky v haji.

0 0
      • ridebike  

Čis, konus mám ale stojí fakt 300,–. Je to balený komplet konus, matka. Kdyby byl zájem napiš na email.

0 0
    • podvlada  

Podělala se mi konusová matka na zadním kole WH-M776 (Deore XT záplety na AM), levá strana u kotouče.

Y-3D0 98060 podle PDFka stahnout

Stačí samotnej konus (údajně M14), vše ostatní je v pohodě…

Netušíte, jestli se to dá sehnat jinak než ze zahraničí, za nějakou přijatelnou cenu? Případně nahradit jiným dílem (z jiného SH náboje)?

Díky za jakékoliv info…

0 0
    • 123J  

Pro Radek g7,

velo Hanák, jen jestli potřebuješ levý nebo pravý.

http://www.velohanak.cz/…aboje-pravy/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.