Kompatibilita nové 105 a CX přesmyku

7 nepřečtených
  • juricmir

Zdravíčko, nedávno jsme v týmu řešili problém s cyklokrosovým kolem. Kolega tam má starou 105 5700. Když uviděl novou sadu 104 5800 tak ho napadlo že by si ji zakoupil kvůli většímu rozsahu kazety aby nemusel řadit přesmykačem. Bohužel si nejsem ani jeden jistý jestli bude přesmykač FD-CX70 chodit s 11sp. dualy. a ještě padla otázečka jestli nebudou vadit 10sp převodníky.

Můj osobní názor je takový že by neměla vadit ani jedna věc. Samozřejmně se můžu mýlit.

Anketa: Budou chodit 105 11sp. dualy s přesmykem FD-CX70 ?

Ano
    0x
    0%
    Ne
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • juricmir  

Ještě upřesním aby nemusel tak často řadit přesmykem :-)

0 0
    • Vilém  

Tak teoreticky tam mohl dat nejakou horskou kazetu a k tomu treba GS 9sp horsky saltr.

0 0
    • tromboonen  

Presmyk by chodit mel, ale vyplati se dat tam ten 11sp, ma mnohem lepsi a lehci chod, mam jej na obou kolech (Ultegra 6800 smyk, razeni Ultegra 6700 a Dura 9700)… 10 sp prevodniky zadny problem..

0 0
      • juricmir  

Díky přesně tohle jsem chtěl slyšet..on je problém ten že ten 11sp jsem nenašel na horní tah lanka což je docela problém :(

0 0
        • tromboonen  

Jasne, ja mam i na CX spodni tah (trochu skoda, ale je to tak a nic s tim nenadelam, mam to spis jako univerzal kolo a do sracek se moc nezenu, tak to preziju)

0 0
          • juricmir  

Ale i tak díky moc :)

Měl jsem se podívat jak to mají vyřešený kluci z Tábora :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.