Kompatibilita Campagnolo - Shimano Triban 100

11 nepřečtených
  • Golda

Měl bych ještě dotaz co se týká kompatibility a možnosti přestavby. Chtěl bych předělat základní Triban 100. Budu mít silniční ráfky Campagnolo 16 –622 i s 9 st. kazetou a dvoupřevodník Campagnolo dopředu. Místo beranů bych tam chtěl rovná řídítka a teď nevím zda jdou sehnat brzdové a řadící páky na rovná řídítka (2×9). Nebo jde mít kazetu a převodníky Campagnolo a řadící páky, přesmykač a přehazovačku Shimano. Budu to mít ze starších komponentů, jinak by to samozřejmě nemělo cenu :-) Děkuji

0 0
    • nooski  

Vykasli se na to.

1 0
      • Golda  

Kolo používám na cesty do práce a do města. Zároveň bych raději rovná řídítka a když je možnost komponentů, tak si myslím, že je škoda to nevyužít. Vím, že Triban 100 je úplný základ, ale za to se nemusím bát to nechat přivázané v Praze před obchody ????.

0 0
        • Vilém  

Tvl, tak proc sis kupoval gravela a ne treking?

1 0
          • Golda  

Já to tehdy koupil jeté, abych vyzkoušel jestli mi sednou berany. Pak jsem koupil Tribana RC520 a s ním jsem spokojený. Tak mě napadlo zrecyklovat Tribana 100 :-)

0 0
        • psbiker  

Triban 100 už má řazení 7s na řídítkách, ne? Pak by to bylo pro konverzi jednoduché.

0 0
          • Golda  

To ano, ale je tam taková ta ohyzdná divnopáka.

0 0
            • psbiker  

Tak nějaké kombinované řadící-brzdové páky pro 7s na rovná řídítka a delší představec :)

0 0
            • oberleutnant Weiss  

Jestli se chceš „nebát to nechat přivázané v Praze před obchodem“, tak by taková ohyzdná divnopáka měla být kladem, ne?

0 0
      • Golda  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • Golda  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.