Kolo pro dorostenku - do 30.000,-Kč

63 nepřečtených
  • malamala

vážení odborníci, byl jsem požádán jednou ženou abych ji doporučil kolo. Nějakou představu již mám, ale rád si vyslechnu tipy zdejších odborníků.

Parametry bikerky:

• výška 160 cm
    • váha 52 kg
    • nájezd cca max. 5.000 km / rok

Kolo může být samozřejmě i loňský model, na barvě nezáleží, rozpočet max. 30.000,–Kč.

Díky

0 0
    • alinceb  

Radon ZR Lady 7.0 popř. prodat kola a nechat uplést nějaká lehká (Novatec 711/712 + Sapim Laser + DT XR400).

Nebo individuální stavba na Spyderu s Rebou RL ; sada mix SLX/XT; kola viz. výše. Barvičky s navolí podle vkusu…

0 0
      • pustipav  

Spyder za 30 je mi osobně proti srsti. Ale proti gustu…

0 0
        • alinceb  

Z jakého důvodu? Popř. jaký bys teda dal rám a čím osazený v téhle cenové relaci?

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
    • bluma  

V téhle ceně by se i SID vlezl a nějaký lehoučký TLR kola.

0 0
    • KubaBajk  

Foto bikerky by nebylo?…možná by to zvýšilo chuť zdejších znalých uživatelů poradit :)

0 0
    • malamala  

Přátelé, dejte mi sem prosím nějaké odkazy na kola co by jste doporučili. Díky

0 0
      • Matahari  

Něco s lehkým rámem a doupravit podle preferencí,třeba tenhle Polygon je za dobrou cenu.

http://www.polygonbike.cz/…x-1–0-epicon

A do třiceti se vejdeš i s lehkými záplety,např: DT Swiss

X 1600,nebo lepší vidlicí. Na úpravách se dohodneš.

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
        • camlost  

ale velikost 16.5" bude pro 160 cm pravděpodobně hraniční, ne-li nepoužitelná.

0 0
        • Hnoj  

Zklatka is back !

0 0
      • alinceb  

Nechte to poskládat. Výhodné hotovky budou až na konci sezóny a to taky není jisté…

0 0
    • RacerX  

Take jsem shanel kolo pro holku s podobnymi parametry, nakonec jsem postavil viz.muj profil, cena byla asi 33000,– Nerikam, ze je to byznys stoleti, ale potom co mne asi s 50 kolama poslala nekam :-), s tim ze se ji nelibi a tohle nema toto a tohle zas toto, tak jsem to radsi postavil a je klid a hlavne tam je vse jak jsme chteli… Tod ma 14 dni stara zkusenost, hodne stesti a pevne nervy s vyberem… ;-)

0 0
      • JSt  

tohle nema spuntici v rodla. :-/

0 0
      • Krejca  

Hezký kolečko,když to tu čtu tak koukám že mám doma ženský poklad :-)))

0 0
      • Dave-geo  

Jojo, to moc dobře znám :D

U nás se chtělo stavět, ale prostě se nelíbil žádný z dostupných rámu (až na pár cannondale… :D)

No a vyřešili jsme to nakonec viz profil. Škoda, že je to loňský model, tohle by bylo asi přesně kolo pro autora vlákna. Za to co zbyde do 30 tisíc koupit jen lehká kola, trochu karbonu a XT řazení a je to supr kolo!

Škoda, že už nejsou :(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.