kola 15 mm osa vpředu i vzadu do 5000,- (klidně jetý)

21 nepřečtených
  • danny.key

Zdarec,

nemoh byste mi někdo poradit kola s 15 mm osama do 5000,– nebo aspoň nějaký rozumný náby, nemůžu nic najít, a když najdu tak absolutně netuším do čeho jít. Našel jsem mavic crossride, ale nevim jestli za tu cenu není lepší nechat něco vyplíst. Díky

0 0
    • mr.antik  

15mmm osa vzadu, zaspal jsem něco?

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • vojco  

crossridy jsou na rychloupínáky (5mm)

0 0
    • Tomcat  

15 v zadu? Si něco v matrixu je špatně ne?

0 0
    • kubad  

potřebuješ 15mm osu ve předu, a X12 osu vzadu

za 5 to fakt nepořídíš, přední je nejlevnější Novatec, ale do zadu netuším co levného sehnat, ta X12–142mm šířke je dost specialita, z nejlevnějších asi Hope

to se bavíme jen o nábojích, celé zapletené kola budeš těžko shánět, jedině snad něco sundaného z Cube :-)

nebo hoodně přitlačit.

kola na Hope nábách složíš odhadem za 7 s levnýma drátama a ráfkama

0 0
    • MlokCZ  

Asi bych prodal originál kola ze Sterea 2010, tedy DT Swiss XPW1600.

Najel jsem na nich 10km, tedy z prodejny domů a hned je sundal a dával SX + Red Zone XLR.

Chtěl jsem je původně použít jinde, ale pak se mi nechtělo se předělávat s osou na obou kolech a teď jsem to nedávno vyřešil jinak a použil tam UST kola.

Cena by byla levnější než těch 5000Kč, ozvi se mi když tak na mail.

Akorát budou obě kola bez os. U předního je osa u vidlice. U zadního ale není, tu už buď máš s rámem nebo bys musel dokoupit.

Buď se dá koupit levnější přímo do Syntace

http://www.syntace.com/index.cfm…

nebo přímo ta DT, ta je o něco dražší. Ta Syntace nemá ten DT utahovací mechanismus, takže je méně pohodlná, jednodušší a lehčí.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.