• Rainman

Aho chlapaci, udelal jsem jednu botu a rad bych se zeptal na vas nazor.. Objednal jsem kliky FC-6600 (ultegra).. Na kole mam 9-tkovou sadu a chtel jsem jen kliky.. Ted mi doslo, ze ty kliky jsou desitkovy.. Vubec netusim, zda na nich bude chodit devitkovy retez, popr. desitkovy.. Diky za rady… Pavel

0 0
    • kubad  

Neměl by byt problém. Kliky sou na 9 i 10

0 0
      • Rainman  

JSi si tim jisty,, kamarad me ted strasi, ze to nechodi, ze jsou prevdniky tenci a bliz u sebe…Nejsem zase tak velky odbornik, abych si byl jisty

0 0
        • rysak  

Nez problemu, taky to tak vozim( 9 kazeta 10 prevodnik), dokonce tam ma i desitkovou prehazovacku :)

0 0
          • Rainman  

A mas devitkovej nebo desitkovej retez?

0 0
            • rysak  

NO na 9 kazetu musi byt 9 retez, na prevodniku nevadi, ze je sirsi

0 0
              • Rainman  

To jsem rad, kamos me strasi a uz jsem mu veril:).. Nechce se mi kupovat razeni za 6000, kdyz je moje 9-tkovy uplne v poradku.. Proto jem ty kliky… JEn jeste dotaz.Chodi 9 tkova prehazovacka na desetikolu? Mela by ne…

0 0
        • kubad  

jo naprosto. Řetěz můžeš vozit jaký chceš ale proč platit zbytečně za 10

0 0
    • Vrci  

kdyby to jó blblo, což nebude protože FSA, stronglight a další prodávají kliky jako 8/9/10, tak koupíš 5 podložek a máš po problému.

0 0
      • Rainman  

JAsne, to v pripade, ze jsou prevodniky bliz k sobe.. Je pravda, ze ostattni vyrobci ani neuvadi, zda 9 nebo 10… Ale s tim 10-tkovym retezem na devitkovym pastorku si tak jisty nejsem – jak pise Kubad, ale je fakt, ze nema vyznam za desitkovej platit..

0 0
        • kubad  

jen tak ze tvědavosti sem zkoušel na bajku na 9 vozit 10-řetěz a nebyl žádný problém chodilo to úplně standartně..

0 0
          • Rainman  

Aha, takze to mas vyzkouseny.. Ja zase vozil na XT campu retez, ktery vydrzel 2* vic a chodil taky uplne v pohode… Ale kampa retez mi nechodil na sramovym pastorku

0 0
    • david  

V poho, bude to chodit vic nez dobre

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.