• amoleta

Ahoj!

Chci si nechat postait kolo a narazila sem na ram KHS Alite 4000 velikost 15.Novy, s 3 letou zarukou, na V i kotouce za 7 500kc.Je to dobra cena-volba?

Diky moc

0 0
    • scret  

je to dobra cena… ten ram normalne stal cca 12tis.

0 0
    • VendaZ  

Moc dobrá volba, kdyby měli velikost tohoto rámu 21 tak do něj jdu hned..:)

0 0
      • amoleta  

Ahoj!

Sem koukala na tvoji Meridu.Co tam mas za riditka?Nikde nemuzu sehnat nic s takovym ohybem, vetsinou maji vsecko skoro uplne rovne…

0 0
        • scret  

snad na to KHS neuvazujes proboha o vlastovkach?:(

0 0
          • amoleta  

neeeeee.Ja jen myslela ty tak 5–7 stupnu zahle rovne.Vlastovky si neumim predstavit na zadnem HT XC))))

0 0
            • scret  

uff, mi spadnul sutr ze srdce:)

ja premyslim ze bych si poridil budto jeste jeden softail, ikdyz uz neni z oceli… anebo prave toho Alita…

0 0
            • Gorgov  

tak to je chyba, ale do toho dorostes:)

0 0
        • VendaZ  

jsou to Fsa carbon pro

0 0
    • Team6  

nic lepsiho neni :-P

0 0
    • amoleta  

Takze volba dobra.Kolik tak stoji prestrojeni vseho z jednoho bika na druhy?U prumerneho mechanika…Koupila sem trochu nerozvazne Authora Egoist 2002 ram 17 (komponenty 2006) a ono je to na me trosku velke.Sem si nemohla pomoct, kdyZ sem ho videla.Takze ted se ho budu zbavovat a komponenty z nej vyuziju.

0 0
      • scret  

pozor na to, tenhle ram si zaslouzi slusny komponenty, tak aby z toho pak nebylo takovy nedomrle…:(

0 0
        • amoleta  

mam tam naboje Deore xt, rafky Mavic xc 717, hydrauliky deore LX, kliky XT, prehaz je SRAM 7 a razeni sram 9 otocne a presmuk je LX a vidle je Marzocchi Bomber, tak snad na zacatek by to mohlo nejako stacit…

0 0
          • Team6  

je to ram na 80 vidli. se 100 je uz moc nakoplej. tu 100 asi snese ale nevypada to tak zihadlove =)

0 0
            • amoleta  

Si me s tou vidli trosku vydesil-mam radsi 100, nesedim prehnuta.Takze 100 to snese v pohode?

0 0
          • Team6  

jinak kde ho budes kupovat? v beroune?

0 0
          • scret  

uff, ty mi davas…:)

skoda ze mam uz dva biky a na spadnuti je treti – oldschool… takze 4.kolo uz neprichazi v uvahu:(

ja bych dal minimalne Rebu, SID atd. karbon. rodla a sedlovku od Eastonu, kliky XTR (minimalne XT), brzdy Marty, prip. Ultimaty, kola bud CMax SL nebo zaplyct 717ky, revolutiony, a naby nejspis Hope a samozrejme modry niple… razeni a saltr X.O… sedlo Tune nebo SI…

0 0
            • jIrI___  

Skromný chlapec… :-D

0 0
              • scret  

nj, nenadelas nic:)

kdyz to spocitas dneska uz to nevyjde na takovej kotel…

0 0
            • Team6  

nekomu staci jenom kolo, nepotrebuje farrari :) jinak je to pro me jeden z nejhezcich Al ramu.

0 0
              • scret  

dyt jo, i ta moje sestava by byla „jenom kolo“:) ferrari ma trochu lepsi zvuk a vic zere:)

0 0
        • jonti  

Jestli tam ma komponenty z egoista, tak bych se toho nebal.

0 0
          • amoleta  

On si to nekdo skladala na ten Egoist ram v roce 2006.Jede dobre, bez problemu…

0 0
      • Bafoon  

co máš v plánu s tím rámem egoista? byl by k prodeji? kdyžtak na mail v profilu prosím, díky

0 0
    • amoleta  

Psal tady Team6, ze na ten KHS je lepsi 80 vidlice.Snese to i 100-mam je radsi, kvuli posedu…

0 0
      • scret  

myslim ze i stovku to snese v poho, ale chrti maj radsi 80:)

0 0
    • Volf  

Nevím jestli je to tento, ale o tomto jen, že je super lehký a se skvělou geometrií. Než si žena pořídila Rocky Mauntínka, tak na tomto rámu najezdila tisíce a tisíce šťastných kilometrů :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.