Kellys Magnus 09 vs. Merida TFS XC 500-D 09

8 nepřečtených
  • Zedna

Zdravím,

rozhoduji se po delší době ke koupi nového kola. Uvažuji mezi Kellys Magnus 09 a Merida TFS XC 500-D 09. Nevyznám se moc v jednotlivých zkratkách parametrů kol. Chtěl bych kotoučové brzdy, ale nevím které jsou horší nebo lepší a tak je to i s ostatními komponenty. Proto by mě zajímal názor místních odborníků. 

Díky za radu.

Anketa: Kellys Magnus nebo Merida TFS XC 500-D

5x
    45%
    0 0
    • poriz1  

Tak to vypadá, že nemáš zač

0 0
    • Výběr z produktů
      SCOTT Aspect 770 27.5 kolo, zelená Skladem 1 kus

-18% SCOTT Aspect 770 27.5 kolo, zelená

9 999 Kč -18% MOC 15 399 Kč

GHOST NIRVANA Base 29 kolo, šedé Skladem > 2 ks

Akce GHOST NIRVANA Base 29 kolo, šedé

28 199 Kč MOC 35 999 Kč

Orbea OCCAM H20 LT 29 kolo, leo orange/black Skladem 2 ks

-16% Orbea OCCAM H20 LT 29 kolo, leo orange/black

76 899 Kč -16% MOC 91 699 Kč

Přejít do shopu (Kola / Horská)
    • vijo  

Z týchto dvoch by som sa skôr priklonil ku Kellysu, no popozeraj sa aj po iných značkách – konkurencia je široká.

0 0
      • Zedna  

Nebráním se i jiným značkám, jenže už nevím jaký. Zabralo mi spoustu času to vyseleketovat jen na tyto dva modely. Máš nějáký osvědčený?

0 0
    • Evilcleaner  

no ani jedno… zkus napsat do jaké cenové hladiny se chceš vejít, ani jedno z těch kol na mě neudělalo dojem.

ale kdybych si mě vybrat z těchto dvou asi bych šel do kellyho (neveřím že jsem to řekl) má skoro o úroven lepší výbavu než merida, na rámu tentokrát podle mě tak nesejde, na meridě se mi zase více líbí brzdy (ale 486, což je vlastně 485 s jiným designem, pokud se nepletu, taky nejsou špatné) jediné co si myslím že je hrozne oje*ano na tom kellym tak jsou kola. jejich ráfkům teda moc neveřím a vnitřnosti těch nábojů jsou prakticky totožné s altus/acera

0 0
      • Zedna  

Chtěl bych se vejít tak do těch 20 000,– Kč. Na značce mi nějak zvlášť nezáleží.

0 0
        • Evilcleaner  

tak to si myslím osobně že je to hodně peněz, a ty kola jsou podle mě oproti tomu velmi chudě vybavené… napiš mi na mail pokud chceš, myslím že ti můžu nabídnout něco zajímavějšího (jmitura@seznam.cz)

0 0
          • Mike  

tak ztohto je jednoznacne lepsi kellys.. to sa neda proovnat.. ci vybavovo alebo vzhladovo..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.