Kde v CR levne Hope plovouci kotouc 180 a 160mm?

14 nepřečtených
  • mountaineer

Projel sem eshopy ktery mam ulozeny v oblibenych ale nikde sem je nenasel,vite o necem?Diky…

0 0
    • Dave.6  

Zdravim, zeptam se tady at nezakladam novej topik.

Kdyz bych chtel barevny kotouc, co spis vzit hope a nebo goldfreny?

Cena je plus minus stejna. Kvalita bude u hope asi jinde ze? I kdyz na bikez.cz maj u golfrenu náš tip tak nevim…

Diky za rady…

0 0
      • kubad  

rozhodně Hope

0 0
      • Radek Broz  

Hope. Mám Goldfreny a maj dost špatnej ten spoj, brzo není plovoucí, ale vaklající-hejbací.

0 0
        • Bully  

Mam dva kamose, co se jim udelala dost skareda vule zase u kotoucu Hope. Neni nad normalni klasicky kotouce :o)

Napada me- jak snadno se takovej plovouci kotouc rovna- prave bez rizika chytnuti vaklu? Uz parkrat se mi podarilo disk ohnout, ale „neplovoucimu“ staci trocha masaze a je po parade :o)

0 0
          • Bully  

Zkusim to tu ozivit- vazne tu neni nikdo, komu by se nekdy zkrivil plovouci kotouc? Da se to vubec rovnat?

0 0
            • petebike  

me se to povedlo, rovnat se to samozrejme da, dokonce v Pruhonicich v probike maj i nejaky nejtovaz ze ti vymeni i brzdnou plochu – nevim ale co to stoji,

jinak jsem rad ze jsem se jich zbavil, ted mam klasiku a je to lepsi hlavne kdyz se zasral ten nejtek tak uz to nebylo plovouci ale cinkajici a to me dost sr…

0 0
            • chodec  

nevím, co všechno by šlo ještě srovnat, ale drobná ohnutí způsobená třeba odhozeným šutrem a tak jdou celkem v pohodě – koupil jsem si na to rovnátko od parktool (šlo by snadno vyrobit) a jde to celkem snadno – občas nějakej kopanec kotouč schytá i když si člověk dává bacha

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.