Jdou na br-mt395 destičky s chladičem?

12 nepřečtených
  • Veverka1101

Ahoj bikeři,

mám na vás jeden dotaz. Na svém kole mám brzdy od Shimana br-mt395 (osobně jsem s nimi spokojen, na můj terén dostatečné a výměnu v brzké době neuvažuji) a rád bych na nich měl desky s chladičem (hlavně z optického důvodu) nevíte které deksky by tam šli? Co jsem koukal, tak většina je dělaná od Deore výše, šli by tam například nějaké neoficiálně, nebo mám smůlu? Popřípadě nevíte o nějakých?

Díky moc za vaše názory

0 0
    • plzakj  

Shimano s chladicem ne, ty delaj jen pro jinej tvar. Musel bys sehnat nejaky alternativni pro tyhle trmeny.

0 0
    • novas752  

Zbytečný, z hovna bič neupleteš, doporučuji lepší brzdy

0 0
      • Veverka1101  

Já jsem s nimi spokojený a na terén který jezdím jsou lepší zbytečný, jde mi jen o ten vzhled…

0 0
        • plzakj  

Na ten ser.

0 0
        • novas752  

Ach tak to jo. Endurostyl je endurostyl…

0 0
        • ronda  

Co tam prinejtovat chladic z procesoru ?

0 0
        • hrota  

Jestli ti stačí, tak na chladič kašli… Kdybych neměl chladiče na destičkách v momentě, kdy jsem brzdy na fullu kupoval, tak je tam ani necpu. Pro tebe jsou to tím tuplem vyhozené peníze.

0 0
    • couffy  

Budu asi citovat zdejší klasiky.Neřešit a jezdit.Pokud Ti stačí tak je to OK.

0 0
    • kadlec  

Nestrkaj se do techto nizkych tad desky spodem? To pak tam desky s chladicem nenarves. Ty se davaj horem

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.