Jakou vidlici vzduch/olej do 6 000Kč?

23 nepřečtených
  • PolsondeSide

Ahoj bikeři. Chtěl bych své kolo osadit novou vidlicí, ta současná Suntour XCP75 opravdu neplní svou funkci.

Jezdím obyčejné výlety převážně do 100Km za den, polní a lesní zpevněné cesty, štěrk, kamení.

Dostal jsem nabídku koupit repasovanou Rock Shox Rebu za 6 000Kč ale nevím jestli je to ideální koupě nebo třeba doporučíte pro mé nenáročné ježdění levnější, která mi splní mé požadavky taktéž.

Děkuji za tipy.

0 0
    • blisterexist  

http://www.cyklobazar.cz/…f1-platinum/

prodávám tuto kdybys chtěl:-)

0 0
      • kubad  

zapoměls dodat rok lítaná závodně totálně vymlácená a proto má nový vnitřek že?

super kauf

0 0
        • blisterexist  

ne, protože jsem při utahování strhl šroub na táhlu, a prodává se jen komplet:-D

0 0
    • Vegan  

Epicon od TT viz historie… za tuto cenu nic lepsiho sehnat nejde a otazka jak je to s cenou vysi

0 0
    • Quik  

Repasovaná REBA za 6 000 mi nepřijde jako zrovna výhodná nabídka. Ale jde taky o jakej typ se jedná. Můj návrh je vytuněnej Epicon z Tuning Testu…

0 0
    • slavekRM  

Tak záleží na modelu Reby, ale za 6500 seženeš novou… Jinak rady výše…

0 0
      • PolsondeSide  

Vezmu tedy Epicon 2011z TNT, lze ponechat lockout na vidlici? Nemám v lásce tu páčku na řidítkách.

0 0
        • slavekRM  

Předpokládám že myslíš z TT… TNT mi připomíná trinitrotoluen. Jinak lock si můžeš vybrat jaký chceš…

0 0
    • áronek  

Epicon TT je pecka za ty peníze

0 0
      • PolsondeSide  

A nevadí že současná vidlice má zdvih 80 a Epicon 100?

Nemá prosím někdo foto jak vypadá lockout na vidlici?

0 0
        • jachymk  

ne nevadí, já jezdil ze 120 na 100 a teď jezdím na rámu pro 80 epicona 100 :-) ale říkám mám netuněnýho epicona 2009 ano jsem spokojen 4 litry byly pro mě strop, ale dneska už bych ho nekoupil, všichni co ti ho doporučujou ho zřejmě ani němaj, já bych šel do reby, epicon je těžší a hlavně strašně měkkej s tím tuning test nic neudělá!

0 0
          • Lišák  

Jak se projevuje ta měkkost Epiconu? A kolik je Reba tužší?

Dík za info.

L.

0 0
            • kubad  

podle testů takhle :-) Epicon je tužší.

je tam ještě starší Epicon s ocelovýma nohama, s novějším s i váha srovnala.

0 0
              • Vegan  

No ale REBA je preci pro tvrdaky tak musi byt tvrda… :o)

0 0
            • Jenda  

hele najdi si co tu ten clovek na foru hlasa za moudra a pochopis – v jeho pripade je proste napis nejvic.

K zakladateli vlakna – epicon z TT, nic lepsiho v dany cene nesezene.

0 0
          • blisterexist  

za mě taky reba, dá se koupit pod 6500 což je supr

0 0
          • kyl  

Tak můj Epicon s neskráceným sloupkem má 1680g,to máš o 100g míň jak ta Reba.

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
    • Kubiczech  

Nová Reba.

0 0
      • biker 0071  

A co třeba takhle novýho Axona ?

0 0
        • Georrge  

klidně i staršího axona (2010), pokud ho teda ještě sežene… mám ho a spokojenost.

0 0
        • AleZ80  

Tak, tak, ať zkusí AXONa a něco o něm tady pak napíše ( moc tady toho o něm neni ).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.