Jakou vidlici do 8 pro holku - 65 kg, 175 cm, MTB, agresivni teren

25 nepřečtených
  • CanguroSD1

Zdar,

skladam holcine kolo a sbiram nazory na vidlici: 65 kg, 175 cm, agresivnejsi styl jizdy v terenu, prevazne XC. Zdvih bych videl okolo 100 mm a asi ve vzduchu. Co byste doporucili?

Dikec

0 0
    • weekend warrior  

nevim co znamena „agresivnější“, ale vsadím svýho Pajka, že Rock Shox Reba bude maximálně ideální. Dá se sehnat s různým, i stavitelným, zdvihem, s pevnou i klasickou osou, cena do 10t… Levněji-podstatně asi SR Epicon…

0 0
    • LáďaH  

RS Reba.

0 0
    • scret  

taky nevim co znamena agresivnejsi styl jizdy na holku… Klidne tu Rebu…

0 0
    • CanguroSD1  

Diky,

tak jsem si tak nejak myslel. Dival jem se po Foxu, ale novy moc pod 10 nejsou. Tu rebu maj treba na kupkolu za 7 litru. Ne ze by se az tak hledelo na penize, ale zas nechci zbytecne vyhazovat. Tim agresivnejsim jsem myslel spis na holku odvaznejsi. Zadnej zbesilej downhill. :))

0 0
    • scalar  

RS SID se vejde a je lehčí:

http://bikerespect.com/…

0 0
    • jonti  

Reba s pevnou osou, nebo epicon z TT, idealne taky s pevnou osou.

0 0
      • Rubi  

ta holka ma 65kg a jezdi xc, tak proc tam rvat pevnou osu?

0 0
        • Vilém  

protoze jezdi agresivne:)

0 0
          • Rubi  

ja jezdim taky agresivne, mam nakych 73kg a nikdy jsem pevnou osu nepotreboval :)

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
    • Sharka1  

pri stejnych parametrech vozim na jednom kole Rebu a na druhem Sid XX, oboje maximalne v pohode, mozna ten Sid ma trochu lepsi chod + hydrolock me nadchnul, ale Reba bude urcite dostacujici

0 0
    • Bafoon  

axon rld tuningtest :o)

http://tuning-test.cz/index.php…

0 0
      • Georrge  

+1 !!

bral bych něco z tuning testu, protože u lehkých lidí se horší odtrh sériových vidlicí projeví víc, než u těžších lidí, tak aby holka nebyla moc vyklepaná :) Navíc je axon krásná a lehká vidle, a za ty prachy…

0 0
        • Rorejs74  

Kupoval jsem letos pro sebe ( misto Reby ) a pro menzelku ( misto R7 ) Epicona z TT a rozdil v citlivosti je uzasnej.

Takze za mne rozhodne neco z TT.

P.

0 0
    • CanguroSD1  

Dik chlapi,

s tou Fox – radej asi pujdu do zaruky… Clovek nikdy nevi. Parada, zkusim se podivat po SIDu, jestli najdu nejakou akci, jinak tam pujde REBA.

0 0
      • Trainman  

kdybys našel tak prosím postni, jsem ve stejné situaci :) Dík

0 0
    • Soreno  

Rebu – je to dual air tak si citlivost nastavíš jak potřebuješ :-))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.