Jake Kolo do 25000 návrhy zde, poradte pls

29 nepřečtených
  • miky192

Zdravim všechny bikery, potřebuju radu shánim celopéro do 25000,–

Navrhuji německý GHOST 2009 ASX 4900 .Za tu cenu se mi zdá super. Budu rád když ho někdo má, ať da vědět jaké je.

0 0
    • Charlie_R  

Nemam primo tohle, ale AMR 5700. Hodne hravy kolo, zadnej chrt, jezdim na pohodu, takze spokojenost

0 0
    • Hejdik  

Ghost ano

0 0
    • miky192  

Díky za odpovědi ale z návrhů se mi žádné tolik nelíbilo. Stačilo by mi jen vědět jaká je GHOST značka, jestli patří mezi dobrá kola nebo ne, Protože je slyšet spíše o Merida, Pells, GT, Author … ale o ghostu sem nikdy neslyšel

0 0
    • noname2  

Ghost urcite joo, pellsem nic nezkazis,autor to bych si nekoupil=D

0 0
    • Gronholm  

Ještě alternativa, Specialized FSR XC COMP 09, u bradského teď za 26k.

0 0
    • Dzordano_Bruno1  

Má ho kamarád a za mě ne.

ZAdek netlumí jen skáče. Radši HT za 25 ne FS.

0 0
      • MlokCZ  

Blbost. Pokud to je s X-Fusion O2 RPV, tak je to zcela funční full a má ho jen blbě nastavený.

0 0
    • maajkee  

Pro lidi v německu je ghost něco jako pro nás tady Author, ale tady pro nás je Ghost lepší než Author :)

Kadžopádně to kolo se mi líbí moc, ale lepší by byl ten model o řadu vejš, má trochu lepší komponenty a uzamyketelnej tlumič.

ghost

ale musel bys ještě 3 litry připlatit.

0 0
      • Log1ck  

ASX 5100 má jen lepší komponenty, tlumič je stejnej bez zamykání s pevně nastavenym PVS.

0 0
    • trpaslik72  

já bych bral tohle http://www.bike-sport-shop.cz/…-900-d-2009/

ale bohužel se nevejde do finančního rozsahu :) nevim no bud bych našetřil a nebo bych šel do pevnýho ;) ale je to tvoje věc

0 0
      • maajkee  

chce fulla.

Taky nebudu někomu kdo chce harleje nutit silniční suzuki, protože za stejnou cenu bude v lepším stavu.

0 0
        • noname2  

děláš dobře kámo…mě osobně by to nštvalo…nevim jesti bysem se z toho vylízal=D…tako­vá rána

0 0
      • MlokCZ  

Za tuhle Meridu bych nedal ani o 10tis. méně než stojí v tom odkazu. Nejhorší tip celého vlákna a vyloženě super špatná koupě.

0 0
    • Marccoo  

pokuď by ti seděla velikost 20,vzal bych Radona.

http://www.bike-discount.de/…ss-2009.html

0 0
    • Martin111  

Já mám necelej rok GT Marathon 3 a jsem plně spokojenej. Za ty money, na XC ježdění super stroj. Nový model má jedinou změnu, že má o 20mm vyšší zdvih. A nad Ghostem jsem taky přemýšlel, než jsem koupil GT, ale rozhodla to cena.

0 0
    • miky192  

Tak sem si ho koupil a řeknu vám že je super, lehkej, perfektně tlumí, a vypadá skvěle :) dík za rady

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Aldamore  

Zajeď si do prodejny vyzkoušej pár kol od každýho výrobce něco, a uvidíš co ti sedne, někdo ti radí zdvih zadní stavby 120, někdo 100, myslím že kdyby jsi koupil něco jako je tohle http://www.super-nakup.cz/…-sport-2009/ s dobrým rámem, tlumičem, a postupně si něco vyměnil k obrazu svému tak neuděláš chybu, každý na tomto fóru má jiný vkus a jiné zkušenosti, a jiný vztah ke komponentům, stejně je v dnešní době jen vše o penězích. Omlouvám se že sem tahám ekonomiku. :)))

0 0
    • Suly  

nemám moc naježdíno, ale ghost asx co sem měl mě přišlo jako sakra líný kolo, ale na hraní super. jsem pro giganta trancex

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.