• Olda1983

Zdravím všechny. Dlouhé roky jsem nejezdil na kole a chtěl bych zase začít, proto prosím o radu ohledně dnešních kol. Chtěl bych opět horské kolo. Mám 177cm, 87kg. Bude se jednat hlavně o cesty do práce městem (půl silnice, půl lehčí terén) a cesty po okolí., lesní a polní cesty…atd. Žádný extrémní terén to není nic pro mě. Uvažuji o kole z Decathlonu, ale nemám žádné zkušenosti. Koukal jsem i po inzerátech, ale moc si nevím rady. Předem moc děkuji za jakoukoliv radu :-)

Cena ± 10.000 Kč.

0 1
    • scalar  

Jak jsi přišel na tu cenovou hranici, víc si nemůžeš dovolit nebo si to jen tak nadhodil bez toho, aby sis cokoliv zjistil?

1 0
      • Olda1983  

Ano ta cenová hranice je proto, protože víc si bohužel nemůžu dovolit :-(

0 0
    • Radek Broz  

Přední nebo zadní?

2 1
      • Olda1983  

Nechápu?

0 1
      • Jurawood  

Tak předpokládejme spíš přední, zadní za tuhle cenu leda tak bez kazety.

Pro tazatele. Před 25 lety jsem kupoval horaka na inzerát za 5 litrů. Celkem slušný kolo, ale dnes jsou kola technologicky, materiálem jinde.

Od toho roku do dnes se platy téměř zdesetinasobily.

Chtít kolo za 10 je jak tenkrát za litr.

Cena úplně nejobycejnejsi vzduchové vidlice která pořádně nefunguje zacina na 6tis.

Leda že jsi hodně nenáročný… Ještě si neřekl věk. Ono tady seš na fóru mezi zapalenymi magory do kol pro které slusnejsi kola začínají o stopadesati výše. Ale zkus sem hodit nějaký odkaz z bazaru co máš za predstavu..

1 1
    • Jáchym 1  

V okolí Tvého bydliště je několik cykloprodejen.Stačí navštívit jeden a budeš mít jasno.

0 0
    • adam1  

https://www.cyklobazar.cz/…k-xcaliber-8

Možná ho ukecáš za 10k?

4 0
    • pjotrmen  

Jsou to sice kola 26 a razeni 3×9, ale super stav https://www.cyklobazar.cz/…005-top-stav

0 0
    • XNeo  

Hele, asi bych vzal něco z dekáče (decathlon), umí za málo peněz celkem použitelný kola včetně servisu.

Na supermarkety zapomeň – tam je to fakt exotika a drtivá většina servisáků ti od toho dá ruce pryč.

Nejlevnější 29" je za 13,5kkč , 27.5" i za těch 10kkč, ale nečekej žádnej zázrak. I za tyhle prachy umí převod 1×něco (9).

0 0
      • scalar  

1×9 není žádná výhoda, s kazetou 11–42 tam naopak chybí druhý převodník.

0 0
        • Tomas_82  

A taky jsou tam dost nepříjemný skoky, raději zvolit 2×9 (22–36) s kazetou 11–34

0 0
          • Slavik  

Si vybírejte v této cenové relaci. :-)

0 0
            • Tomas_82  

V téhle cenové relaci si vybírat určitě nechci:-) Pokud bych musel, tak jedině bazar.

0 0
    • Tomas_82  

Tady jedno v limitu a kousek od tazatele:

https://sport.bazos.cz/…olo-trek.php

0 0
      • Jáchym 1  

Kolo dobrý,jen ty brzdy jsou na pováženou.

0 0
        • Tomas_82  

To je na jednu stranu pravda, co si tak pamatuju, tak v delších sjezdech přestávali brzdit a seřídit je taky nebylo nic jednoduchého. Na druhou stranu na novém kole za 10000Kč lepší nebudou…

0 0
          • Jáchym 1  

Myslel jsem to tak,že už teď můžou být mrtvý.

Jak je na mě další reakce-ano za litr nový Sh,ale sám si to,bych řekl,neudělá(tu výměnu brzd)

0 0
            • Tomas_82  

Tak brzdy nejsou vedený rámem, takže když si je v eshopu nechá zakrátit na délku stávajících, je výměna úplně jednoduchá.

0 0
    • Sulka  

Vzhledem k urceni kola uplne v klidu. Pripadna vymena za MT200 za litr.

0 0
    • Sulka  

Pripadne muzu dohodit Canyon Yellowstone 4.0. 26", rok asi 2010. Minimalne jety. Cena dohodou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.