• PT

Potřebuji novou helmu a na SportLifu jsem zkoušel Devianta 2008, skvěle padla, i stím stahovákem vzadu, perfektní, jen nevím, jestli to bylo Mko, což myslím, že ano, nebo Lko.Jestli jste tam někdo byl a zkoušela a zná velikost, můžete poradit? Na netu jsem našel jen na www.mojekolo.cz, jen bych ji potřeboval raději ještě ozkoušet,ale jelikož je to nový model, bude to těžké.Nevíte:Brno,Pra­ha, kde je mají? Díky. specialized.cz/new/do­plnek.php?a=2&b=1­2&c=&x=93&doplnek=216

0 0
    • feuerman  

velikost od devianta sice nevím, ale zkus jakoukoliv jinou helmu ty velikosti jsou stejné, jinak je to krásná helma

0 0
      • o.1  

No, pokial sa pametam, ked som skusal rozne typy mali nielen rozne velkosti (pri tom istom oznaceni) ale aj rozny tvar.

0 0
      • goofy  

Tak to si dovolim tvrdit, ze vubec :o)

0 0
      • pepino  

No já měl perfektně sednoucí Giro, tak jsem bez zkoušení vzal Giro Hex a tlačí na spáncích. Se chystam to zkusit zklepnout.

0 0
        • navikin  

Neklepej, to budeš mít lepší dát do čelistí svěráku hlavu a jemně to v oblasti spánku stahovat až do počátku ukrutné bolesti, pak udělat výdrž cca 93 sekund

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.