GT Zaskar Carbon Expert 2009 vs. KELLYS MYSTERY 2010 - které vzít?

11 nepřečtených
  • Michal z Hradce

Ahoj bikeři,

rozhoduji se mezi těmito dvěmi koly. KELLYS MYSTERY mě zaujal svým vzhledem v kombinaci poměru cena/výbava, kdežto GT Zaskar Carbon Expert asi hlavně svoji původní cenou. Proto se chci zeptat, jestli byla jeho původní cena 63.999 Kč úměrná, nebo nadsazená. Moc se v rámech a jednotlivých komponentech nevyznám, ale pokud laicky srovnám základní parametry (obě jsou na Shimanu SLX, obě mají karbonové rámy, ± stejná váha, apod.) tak mi vychází, že jsou na tom kvalitativně dost podobně a tudíž bych se přiklonil spíše ke KELLYSu (o něco hezčí a levnější) ale jak říkám, nevyznám se v tom a chtěl bych Vás tímto poprosit o srovnání..

Pokud je GTčko lepší, tak mu dám před KELLYSem přednost – cenový rozdíl ve prospěch KELLYSu je zanedbatelný..

A jak je na tom celkové srovnání výrobců GT vs. KELLYS?

Mockrát děkuji za pomoc..

GT Zaskar Carbon Expert – http://www.finebike.cz/…01–04370.htm

KELLYS MYSTERY – http://www.mojekolo.cz/9527-mystery

Anketa: GT Zaskar Carbon Expert, nebo KELLYS MYSTERY?

0 0
    • Kamikaze 591  

GTčko, sympatičtější kola, brzdy, vidle, kliky.

0 0
    • Michal z Hradce  

Podle hlasování vidím, že většina z Vás by se v tomto duelu přiklonila ke GTčku. Mohl bych Vás ještě poprosit o zdůvodnění proč GTčko?

Nějak mi u něj za ty prachy (za těch původních 64.000) nesedí osazení Shimanem SLX, u takto drahého kola bych čekal minimálně XT, není to divné?

0 0
      • toram  

Podle mě ani ne vzhledem ke karbonovýmu rámu.. Kellys je hnusnej a nic moc vůbec… bral bych GT nebo pohledat eště jinde.

0 0
        • Michal z Hradce  

No jo, ale KELLYS má také karbonový rám a přitom když srovnáme jejich původní ceny, tak GTčko stálo skoro 2× tolik co KELLYS a to je to co nechápu.. Co je (bylo) na tom GTčku tak drahý, ten rám?

0 0
          • duk  

Ta původní cena lehce předražená je, ale když je můžeš mít oba za stejný peníze, tak je to GT bez debat. BTW: Chtěl bych obě ty kola vidět na váze, moc se mi ta váha nezdá, ikdyby to bylo bez pedálů…

0 0
          • Vilém  

Narozdil od kellyse ma GT letitou tradici v konstrukci karbonovych ramu a je to jeden z jejich top HT modelu. Kellys pouze kupuje ramy od nejakych asijskych velkovyrobcu.

Navic osazeni toho GT je rozhodne sympatictejsi, nez kellyse.

0 0
      • marapara  

Karbonový rám GT bude o dot dražší, než Kellys.

0 0
        • Michal z Hradce  

A poznám rozdíl? :)

0 0
          • roud  

Nepoznáš ale vem to GT má čistou sadu v podstatě lepší ( bezproblémový brzdy) a neni na něm žádnej komponent s kterym by moh bejt problém…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.