GT Avalanche 2.0 nebo 3.0 nebo GT Karakoram 2.0 2011

7 nepřečtených
  • zmetex

Ahoj prosím o radu. Zvažuji koupit kolo MTB do cca 15tis pokud možno i levnější. Do oka mi padly tyhle varianty GT Avalanche 2.0 nebo 3.0 nebo GT Karakoram 2.0 2011. Kolo budu používat v terénu obvykle lesní cesty sem tam silnice. Nejsem žádný velký jezdec a moc toho nenajezdím spíš začínám. O kolo se potřebuji ze začátku také střídat s přítelkyní která měří 165cm a já 180cm z toho důvodu bych chtěl poradit s vhodným výběrem velikosti dle popisku na netu jsem si vybral asi M. Dál jsem se chtěl zeptat jestli se dá na tenhle typ rámu dát dětská sedačka(bude tam jen příležitostně).

Předem díky za zhodnocení mích vybraných kol v předmětu a za každý další návrh budu jen rád(nemusí to být jen GT)

Díky Díky Díky

Karel

0 0
    • Ossis  

Myslím si, že s tou velikostí to je téměř neřešitelné, pokud je mezi vámi takový rozdíl (navíc Karakoram je 29"). V téhle ceně bych se zkusil poptat u zdejších stavitelů…

0 0
      • Josef Šimon  

M je pro tvoji babu úplně v pohodě, ty by jsi měl hraniční tak L-ko. Sedačka na Avalanche jde, konkrétně mám vyzkoušenou Hamax Siesta.

0 0
      • duty9999  

u těchto prodejců ti dají slevu 10% a na kola a komponenty

0 0
      • bobino18  

ja si ted nechavam stavet kolo v Paskove, a to kolo SCUD X.7 mi i s lepšíma klikama a vzduchovou vidlici staví za 17.800… ja si am nechavam jeste predelat naboje a riditka a tak a kolo budu mít hotove pristi tyden, tak jsem zvedav…

koukni na oficialni stranky scudbike.cz tam si dej prodejci najdi si nejblizsiho a zkus jestli ti neslevi…ja jsem s cenou spokojeny… jinak tak jak rikaji kluci kontaktuj mistni stavitele, od nich je to jste levnejsi…

0 0
    • Blazer  

Zdravím, Avalanche je dobře jezdivé, díly se samozřejmě dají obměnit časem dle požadavků, výborný rám zůstane. Karakoram nebrat, pro tvoji přítelkyni velikostně – 29" – nevhodné. Cena se dá téměř vždy domluvit, včeta jsme brali pro kamaráda v brněnském Cyklosu Karakoram a vyjednali velmi dobrou cenu, je to vždy věcí osobního jednání.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.