• cakajik

Ahojte, poradil by nekdo rozumnou variantu zapletenych kol na pevnych osach s kotoucovymi brzdy do 8 000,–? Jezdim prevazne polni, lesni cesty s prejezdama po silnici.

Nasel jsem na cyklobazaru tyto kola:

https://www.cyklobazar.cz/…eless-1695-g

Ale nemam tuseni, jestli se za tuto cenu nedaji poridit lepsi kola v kompletu? Nebo jestli si radeji nechat zaplest kola dle jineho vyberu?

Diky za pripadne rady a doporuceni

0 0
    • Johny.Merida  

Hele, mám je a dobrý…cena taky ok.

0 0
    • jardalee  

ty kola budou v pohode a za dobrou cenu ale jestli mas naky standartni pevny osy a nevozis nejak uzky pneu a nevadi ti lehce vyssi hmotnost,mas treba okolo 90–100kg :) ,tak se da vybirat i v mtb zapletech treba https://www.kupkolo.cz/…8mm_z104340/ recenze v anglictine ale chce to tam dat aspon 40c plast no :)

0 0
    • Markony  

Ja taky v předu 12×100,15×110 jsem neviděl ale na par kolech bylo na 15×100 .

0 0
      • jardalee  

jj moje chyba ja to dal seradit limit byl 8000 a videl sem 7999kc ,tak se me to trochu popletlo ,ale nakonec je shimano dela a jeste levnejsi ,ale samozrejme kdo nema rad konusy ,tak nic ,ja se prave ke konusum zase pomalu vratil ,protoze proste na servis cisteni a nastaveni je to porad lepsi ,prumysly nejsou spatny ale zase neni to takova bomba jak to vypada :)

0 0
    • Markony  

Nechat si zaplést naby DT350 a cena bude okolo ± 8000 Kč podle ráfku .

0 0
    • Alojs01  

Zdravim,

Chtel bych na gravela poridit bezdusova kola. Nepotrebuju zadny extra lehky (1,8; 1,9kg), pevne osy 15 predni, 12 zadni, nechtel bych alu orech a rad bych se s cenovkou pohyboval do 5tis.

Diky moc za rady.

0 0
    • Markony  

Nechal jsem si zaplést DT 350 32 děr ráfky R500 a max spokojenost .

0 0
      • TK75  

R500 jsou fakt dobrý, máme je dva roky a opravdu je nešetřime

0 0
      • Alojs01  

To ale jen ty naby stoji vic, nez mam cely rozpocet…

Ale diky :-)

0 0
        • TK75  

Co náboje Bitex?

0 0
          • Cavendish  

I tak to máš skoro 3500…

0 0
            • TK75  

To jo, okolo 8000 jsem platil celé záplety.Nebo 9000?Už nevím

Můj nejlepší kup jsou za 3500kč ve výprodeji Mavic Crossride.15×100 přední osa a 12×142 zadní

UST takže ani mlíko nepotřebuju, páska tam byla a ventilky taky.Jedou nejlíp co jsem měl, opravdu jsou hodně „točivé“

Nejlepší na nich je že tenhle starý mtb standard je vlastně úplně ideální pro dnešní gravel.Ráfek vnitřní 22,5 mm, jedou rychle a jde s nima jet do terénu.(teda na grevlu, na full nebo ostrý ht bych je nedal ani náhodou)

0 0
              • Cavendish  

Já sem nedávno dělal gravel kola. Bitex, DT R470DB, Sapim Race a mosaz niple a jen materiál byl 7000. S prací 8000.

Váhově to bylo tuším 1735g

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.