• kulix

http://fisherbikes.com/…ivemodel/350 … po devíti sezónách a cca 29.000 km mi praskl rám dole u šlapáku. Nemáte někdo info, kde sehnat rám GF podobného typu z let 2002–4 (Tasajara, Big Sur, Marlin…) geometrie G2, na který bych nandal dosavadní osazení… Tzn., potřeboval bych podobný rám bazarem nebo i starý skladový (spíš archivní) kousek…¨

díkyza rady…

0 0
    • Martin11  

Co zeptat se v Brettonu?

0 0
      • Martin11  

GF měl na rámy doživotní záruku, tak to můžeš zkusit…

0 0
        • kulix  

doživotní záruka je jen pro prvního majitele a dle vyjadreni brettonu bylo prave v roce 2001 a 2002 změněna na 5 let… apk zase vráce na celoživotní. No každopádně těžko doma najdu všechny papíry abych se mohl prokázat jako první majitel… asi budu pátrat dál po bazarech :(

0 0
    • marekvag  

No jestli nechceš luxusní historickej kousek, případně nějakýho závoďáka (pak je asi ideální něco novýho), tak by asi neměl bejt problém rám zavařit. V čechách je několik firem co to dělá, tak bych to zkusil.

0 0
    • camlost  

presne tenhle kousek jsem kdysi sedlal (2002–2006). geometrie je ale G1, nikoli G2. ta se objevila o par let pozdeji, tusim 2007.

co se tyce dozivotni zaruky, uz je zase jen 5leta.

0 0
      • Ruprt2  

G2 = G1+vidle s offsetem

takže G2 bez origo vidle = G1

žádná trága

0 0
        • kulix  

dík za upřesnění, zatím jsem žádný starý rám nikde na netu nenašel… :(

0 0
        • t29  

tak jednoduché to není, G2 má menší efektivní délku než G1. Rozdíly jsou to u velkých velikostí zanedbatelné, u menších budou poznat.

0 0
          • Ruprt2  

V rámci evoluce geometrie jednotlivých modelů ano.

Některé zůstali i beze změn, nebo došlo k drobným změnám další roky.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.