Gary Fisher Wahoo 2009, r. 2009 - Délka sedlové trubky center - to - center u kol velikosti 19" neb

6 nepřečtených
  • d

Gary Fisher Wahoo 2009, r. 2009 – Délka sedlové trubky center – to – center u kol velikosti 19" nebo 21" Žádám všechny šťastné majitele rámu Gary Fisher Wahoo 2009, r. 2009 ve velikosti 19" nebo 21" (center – to – top), aby změřili délku sedlové trubky center – to – CENTER. Přesně se to dá těžko, ale zkuste to. Dále, prosím, uveďte svou výšku v cm, velikost kola (center – to – top) a spokojenost (akorát, mohl být o X" větší, mohl být o X" menší).

Pro zjednodušení si zkopíruj a vyplň násl. šablonu: Délka center – to – top (palce, inch): 21" / 19" //ponech délku svého kola Délka center – to – center (cm): … Moje výška (cm): … Spokojenost s geometrií: akorát / mohl být o X" větší / mohl být o X" menší //ponech co ti vyhovuje

Děkuji, d.

0 0
    • geetee  

jestli ti to pomuze; mam Big Sur 09 tj uplne stejnej ram jenom z lepsiho materialu, delaj ho ale nevim proc v jinejch velikostech tj 17,5 a 19,5 inche, ja mam 19,5. Neruzumim presne tvejm rozkazum jak to merit,ale ve zkratce je to takhle: delka sedlove trubky (mereno od centra stredu do stredu horni trubky, tedy bez osazeni nad horni tr) je celkem presne 41 cm. ja mam asi 176cm a ram je pro mne presne akorat na XC duty, horni trubka je prijemne nizko (na 19,5 ram -kdyby to byl standartni ram 19,5 nevesel by se mi pod rozkrok myslim); GF evidentne meri celou trubku az nahoru. horni trubka je hodne dlouha, (odpovida normalni vel 19,5) + ji natahuje tzv. Genesis2 geometrie, takze jezdim s kratkym predstavcem. jinak v rozporu s vseobecnym minenim a s tim co pisou v nekterejch casopisech, neni pravda, ze se tyto ramy(G2) daji pouzivat jenom s G2 vidlicema ( maj vetsi offset korunky) ale i sjakoukoliv jinou, jenom podle vyjadreni GF:" stratis benefity G2 geometrie ".....nekde sem se docet ze ten efekt ty presazeny korunky se straci s vetsi vyskou/zdvihem vidlice (osa-korunka) takze sem tam namontoval 130mm vidli, ktera je 45mm delsi nez puvodni shity roxshox a jizdni vlastnosti sou suprovy, ok je to vic all mountain/trail geometrie nez puvodni cista XC, ale daleko vetsi pozitek.....      

0 0
      • d  

Zkrátka, rozdíl mezi délkou na hranu a délkou na střed je veliký a to je přesně to, co potřebuju – co nejdelší rám, s výrazným snížením v zadní části. Půjdu se mrknout na 21", podle toho, co píšeš, by 21" fisher nemusela být taková koza, jako v případě 21" authora, kterého teď jezdím a je mi velký (mám 185cm) i na malých nerovnostech – dostávám kopance od sedla). Díky, d.

0 0
        • Snowball  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
          0 0
        • geetee  

sorry, sem se spletl kdyz mi posilali ten ram nejakej blbec mi volal a ptal se jestli chci 19,5 nebo 17,5 inche tak sem si celou dobu myslel ze to je 19,5 ale ted sem si vsiml nalepky 19inch 48cm, takze to je stejny jako Wahoo.

rekl bych ze velikost 21 bude ok na 185cm,lepsi by byl 20inchu..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.