• mm

Ahoj,

prosím o tip na kolo pro ženu 158 cm, 48kg. Primárně jde o pohodlí, jistotu v terénu. Ne o rychlost na kole.

Co určitě neocení, je pohon 1*11, systém pružení, kde se mění poloha středu šlapání vůči sedlu.

Systém pružení, typ řazení je pro tento typ cyklistky druhořadý. Kolo, ležák s 26" koly vidím spíš jako výhodu mj. kvůli hmotnosti.

Nebrání se testovačce, bazaru. Cenový strop je 45K.

Díky

Michal

0 0
    • palo7  

spíš si pohledej ty, na různých shopech, asi zkus i zahraničí a pak vlož a nech posoudit. Za mně dobrá volba ta 26

0 0
      • mm  

O posouzeni mi nejde. Spis o ty zajomave tipy :) zatim jsem zadne cena/vybava lakadlo v dane cenove relaci nenasel.

0 0
    • Nutribird  

Co Giant athem, koukni na výprodej. Giantstorebrno. Pojede pěkně, váha bude taky ok. Trencík by mohl být taky, ale to už je na tobě.

0 0
    • tomas.nov8  

Pokud bys vydržel a sedlo vám to, tak bych měl Zesty XM 327 W 2017 ve velikosti M předváděcí na prodej. Konkrétně u tohoto by ji 100% bylo Sko malé, pokud má 158cm. Ale mám ještě domluvené dvě zákaznice na vyzkoušení, pak to půjde do prodeje za 45 000,– http://www.lapierre-bikes.co.uk/…sty-xm-227-w .

0 0
      • palo7  

to bys chtěl fakt holku 158cm natáhnout na M s horní trubkou 585mm a klikama 175mm? Noo, to by mohlo bejt zajímavý …

0 0
        • tomas.nov8  

Reach 412mm, efektivní 585mm, stack 583mm na postavu 158cm není nic velkého, ale těžko tady něco vyčtem z papíru, když známe jen výšku. Jinak vyměnit kliky je jen to nejmenší. To Sko by ji bylo malý, třeba by ji neseděla žádná Zestyna. Já bych si osobně kolo bez vyzkoušení nekoupil.

0 0
      • mm  

Diky za tip na model a velikost. Za testovacku tu cenu nepovazuji za primerenou :)

0 0
        • Sunshine 29  

Píše předváděcí, pokud to jezdilo po výstavách tak proč ne.

0 0
        • tomas.nov8  

Chápu, já zase měsíc staré kolo, které bylo 2× venku a z toho jednou na testovačce, kde nebyla žádná zájemkyně o celopéra, nemůžu prodat pod VOC. A shodou okolností se mi sešlo podobné kolo, které zrovna hledáš, tak jsem to jen zkusil. Ono upřímně bejt to 327 pánská v Lku, tak si ji nechám jako předváděčku na celou sezónu a sám na ní občas jezdim, ale o ty dámský celopéra takovej zájem neni.

0 0
    • t29  

Střelím úplně naslepo, http://www.mojekolo.cz/…-amr-5700-5/ – otázka je, která velikost by byla dostupná.

0 0
      • mm  

Tohle sehnat v malem, super tip. Diky. Navic pro zenu vice sympatizuji s trojplackou nez obvykle nevhodne volenou dvojplackou

0 0
        • tomas.nov8  

Po Ghostech se mrkni cca před půl rokem, možná to je dýl…, skončil korejský dodavatel a dali se za hubičku objednat právě od nich modely s malými rámy. Třeba někomu ještě něco zůstalo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.