Fulcrum Racing 7 Vs. Mavic Aksium 2011

11 nepřečtených
  • LuckyRider

Dobry den, mam nabidky na tyto zaplety. Ktere z nich si vybrat? Oboje jsou lehce jete o oboje jsou cenove priblizne stejne.

0 0
    • Singlespeed  

Fulcrum 7 jsou o třídu níž než aksia a taky o čtvrt kila těžší. Bez Aksia.

0 0
    • biker007  

Aksia.

0 0
    • kubad  

když už tak Fulcrum 5,

0 0
    • michalscupak  

Moc se neorientuji v silničních kolech a pláštích. A mám teď silničku s koly Fulcrum Racing 7, jak jsem někde četl tyto kola jsou plášťové, žádné galusky atd. teda ?

0 0
    • krosmen  

Zdravím, nevíte někdo, jestli se dají koupit samostatně ráfky Fulcrum Racing 7?

0 0
      • Hanyz1  

Dovozcem je Maxcursor v Ostravě. Nedávno jsem se tam ptal na ráfek pro FR5 a pro tento typ náhradní ráfky prý nejsou, leda celé kolo. Pro 7 to asi nebude lepší

0 0
      • Singlespeed  

Pokud neseženeš originály, můžeš použít i jinou značku ráfků s odpovídajícím počtem špic (Remerx, Mavic Aksium, atd.). Pokud budou mít +/- stejnou výšku, můžeš použít i původní špice.

0 0
    • Systémák  

Asi možná zbytečně komentuji, ale zrovna jsem kupoval Fulcrumy 7 LG a měnil jsem je za Aksia (asi 3 roky staré, zadní kolo na odpis, pořád se povoloval výplet, osmice do všech stran…) a už jen váha je u Fulcrumů cca o 70g vyšší.

Dnes je projedu, tak uvidíme.

Snad vydrží aspoň pár let.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.