FSA OS 110/ 170 ; OS řidítka x tachometr

10 nepřečtených
  • wbiker

Ahoj. Zajímalo by mě, jestli někdo nevíte, jaký je rozdíl mezi představci FSA OS 110 viz www.koloshop.cz/index.php?… a FSA OS 170 www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… . O cenu nejde, v bikezone mají tu 170 taky kolem 700,– a na pohled vypadají úplně stejně. A druhá věc, která s tím souvisí, kdybych ho bral, tak k němu asi Pells XR6 OV a dneska jsem to měřil a nevleze se mi na tu úzkou část tachometr (Cateye Tomo s klasickou objímkou na šroubek). Neznáte někdo nějaký grif, jak to vyřešit? Dík.

0 0
    • McBlacky  

ta 110 by měla být lehčí okolo 145gr 170 váží lehce pod 200gr

0 0
    • dessloch  

Na www.fullspeedahead.com najdes čo hladáš. Inak 110 je top model, najlahsí, titanové skrutky nejake alu7075, ten 170 nema titan hardware a material je tiez iný, nejaké Alu6… Na druhu otázku neviem, nemam skusenosti s oversize.

0 0
      • wbiker  

Asi jsem slepej, ale tu 110 tam nemůžu najít. Nevím, jestli si rozumíme, ta 110 je tak ve stejné cenové úrovni jako 170.

0 0
      • Gorgov  

110 neni ani omylem topmodel a podle toho ce je na koloshopu nema Ti srouby.

0 0
    • kubad  

bych řekl,že sou to stejné představce oba FSA OS 170 jen někdo pomotal na koloshopu název.

ona totiž není OS 110 ale OS 115 viz pàíloha

0 0
      • wbiker  

Ale to samý označení uvádí i velohanák a ještě jeden eshop, te´d ho nemůžu najít. A když to dám do googlu, taky to něco vyhodí. Tak nevím.

0 0
    • wbiker  

Tak potvrzeno, dneska jsem koupil u Hanáka OS 110 a je tam napsaný OS 170, takže jde jen o záměnu 1 a 7.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.