• silverrhino

Ahoj, prosím zkušenější o posouzení tohoto kola za tuto cenu. Je to prý top u Cyklo Němčík, a je hned na titulní stránce. Do teď jsem jezdil na 14let starém fuji thrill s pružinovou, nenastavitelnou vidlicí a prvními lankovými kotoučovkami. Dal jsem za něj 15000 ještě tehdy při škole a splácel jsem ho z brigád. To bych teď prodal za nějakou, snad slušnou cenu. Nebo je lepší vzít cube ltd race 27,5? Stojí skoro stejně, ale tohle je full. Mám teď nadváhu a vážím 111 kg a měřím 183cm. Prosím poraďte. Díky

0 0
    • Azmir  

Řekl bych že za 30 papírů je to hodně slušná koupě a na fulla tak akorát dobrý základ. Proč ne, chybu jím určitě neuděláš.

0 0
      • silverrhino  

Díky moc, snad ho ještě za 3 týdny budou mít. A nejsem na něj nějak moc těžký? :-/

0 0
        • silverrhino  

Tak odpoví mi někdo?? :-(

0 0
          • tonyy  

Uveze,a pres jaro leto schodis,protoze na nem budes jezdit porad jak te to chytne,,za ty prachy je to super,,

0 0
            • silverrhino  

Tak děkuji moc, uvidím, musím ještě malinko došetřit. Díky

0 0
              • DADMTB  

Tak Focuse jsem zkoušel, to je kus kola , sice jsem spíš střízlík, ale je to robusní kolo, Cube jsem neviděl, ale předpokládám, že to bude také super kolo. Předpokládám, že tak jak kolo je vybavené je na 125kg, asi tak.

0 0
                • silverrhino  

děkuji, takže zadní odpružení není jen pro třeba do 90kg? Tak to jsem rád

0 0
                  • DADMTB  

Tak zase, limit někde bude. Rozhodně to není na nějaký skoky atp. e to přednostně XC/trail. Musíš se obrátit na prodejce, Focus má zastoupení tuším v Třebíči nebo na německých stránkách…Jinak se prodává různě. Vím, že v manuálu k fullu od Haibike je zmínka o těch 125kg. Jinak omezenou nosnost budou mít lehké záplety s méně dráty atp. tam tuším je těch 90kg.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.